Billettsalg på nett til musikalske Katia Cardenal. Det skjer på Levanger

Katia Cardenal

Velkommen til en musikalsk junikveld på Falstadsenteret. Den anerkjente singer-songwriteren Katia Cardenal kommer til Falstadsenteret i juni. Hun blir akkompagnert på gitar av datteren Nina Cardenal, som hun har opptrådt med i mer enn 15 år. Katia Cardenal er en nicaraguansk sanger og låtskriver og norsk statsborger, med mer enn 40 års musikalsk karriere. Hun […]


Billettsalg på nett til adventskonsert i kapellet. Det skjer i Verdal!

Adventskonsert i Verdalsøra kapell

Velkommen til Adventskonsert i Verdalsøra kapell første søndag i advent, 28. november.
Det ønsker Sandra Storhaug, Synne Ørsleie, Fredrik Haugen, Ola Wist Holmen og Andreas Helland å gi dere julestemning og en fin start på adventstiden.


Sommerkonsert med Jo Sverre

Onsdag 7. august: Sommerkonsert i Logtun kirke med Jo Sverre trio vil utvilsomt bli en eksklusiv og intim konsert i en vakker og stemningsfull kirke med en artist som garantert vil gi publikum en god sommerfølelse! Jo Sverre (27) synger pop på rindaling, og gav ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker i 2017. De tre singlene ”Ka Om”, ”Ostoppele” og ”Takka Fer Det Oss Ha Fått”, har flyttet Jo Sverre fra å være en ukjent visesanger til å bli en de mest spilte artistene på norsk radio de to siste årene.


Forfattermøte med Gro Dahle

12 mars: Kunst&Kulturagenten ønsker å skape gode møteplasser for kunst og kultur, og ønsker med «Forfattermøtet» å gi publikum en unik mulighet til å bli bedre kjent med ulike forfattere. Først ute er Gro Dahle.
Gro Dahle er en kjent og kjær norsk forfatter og skrivepedagog som har skrevet mange bøker for barn og voksne. På «Forfattermøtet» vil hun gjøre opplesning fra utvalgte bøker og dikt, blant annet sin siste bok Dobbel dyne, og hun vil snakke om hvordan litteratur og kunst kan være som en lykt, en døråpner og en befrielse


Sterke kvinner på Strømsøe-gården!

8. mars: Markering av kvinnedagen

Appell av:
Anne Sofie Andaas Elgseter fra Partners
Intimkonsert med:
Julie Vikestad Olsen
Solveig Salthammer Kolaas
Åse-Rakel Bøhn
Ingrid Elise Andersen

Fotoutstilling av Fotograf Hattrem
Styling av Lupe
Bordbestilling, åpen restaurant fra kl.17.00.


Musikk i Falstad fangeleir

Onsdag 13. mars: Foredrag og konsert på Falstadsenteret kl 19.00–20.30
Musikk var en del av det nazistiske leirsystemet. Fangene sang og spilte som en kilde til samhold, mening og motstand mot regimet. Men de ble også beordret til å fremføre musikk. Onsdag 13. mars skal to musikkforskere akkompagnert av Levanger kulturskole gi publikum en smakebit på musikken som fantes innenfor piggtrådgjerdet på Falstad fangeleir under andre verdenskrig.


Valentinskonsert

“Men størst av alt er kjærligheten!”
Levanger Kirke to. 14. febraur: Konsert med Siri Gjære(vokal), Maria Kannegaard(piano) og Levanger kantori. Med rammen av Valentinsdagen – minnedag for sankt Valentin – inviterer vi til en varm konsert der temaet er kjærlighet. Konserten vil spenne over et rikt utvalg sjangre fra jazz, folkemusikk, populærmusikk, klassisk og samtidsmusikk – alt sammenhengende i kjærlighetens universelle kraft.


Elman Vokalbonanza Verdal

VOKAL BONANZA i Lydhagen, VERDAL 15 FEBRUAR
Vokalistene er spredt i alle sjangere og alder, med helt forskjellig bakgrunn i musikk. Lydhagen stiller opp med 5 manns-band og 5 korister, dette blir en LOKAL musikkopplevelse som bare må oppleves!! 15 februar står Synne Myran Larsen, Vilde Roksvåg, Kevin Hovdahl Holmli, Thomas Anfinnes, Rolf Erik Lyng, Karen Ingeborg Moe, Heidi Røstad Aunan og Mona J.R. Stormo på scenen!


Cornelisaften

5. juledag i Lydhagen: Cornelisaften med Ruud De Bruin og Mirelle Schinkelshoek – direkte fra Haag, Nederland. Dans til Nödbluss.
Vi ønsker å gjenta suksessen med en helkveld viet til Cornelis Vreeswijk musikk!
Med alt fra allsang på Karl johan til het samba i Rio ønsker Cornelisaften å skape en fantastisk julefest sammen med publikum


Kings of Queen

KINGS OF QUEEN – FØRPREMIERE I LYDHAGEN!
2. juledag har du sjansen til å være med på førpremieren til bandet Kings of Queen. Hele verden har fått en ny opplevelse av Queen gjennom filmen Bohemian Rapsody. Trøndelag har sitt eget svar på Freddie Mercury. Leif Terje Nilsen med band har laget sin egen hyllest til dette fantastiske bandet. Gjør klar til “Kings of Queen”


Bilde av gavekort opplevleser for billettsalg til Kultar

Den beste gaven er en opplevelse sammen!

Gled med en opplevelse! Vi har en forestilling til alle! Velg mellom opera, teater, fest, konserter, festival, barneteater – sjekk kultar.no


Kleive & Reiersrud

Levanger Kirke 9. desember: Med utgangspunkt i norske folketoner har Iver Kleive og Knut Reiersrud lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk
Nyt kontrastene mellom det lavmælt nære og det voldsomme framført i spennende samspill mellom to av Norges fremste musikere!