Sommerkonsert med Jo Sverre

Logtun kirke, Frosta

Ordinær kr. 350,-
Gruppe (minst 10 stk.): kr. 320,-

Onsdag 7. august: Sommerkonsert i Logtun kirke med Jo Sverre trio vil utvilsomt bli en eksklusiv og intim konsert i en vakker og stemningsfull kirke med en artist som garantert vil gi publikum en god sommerfølelse! Jo Sverre (27) synger pop på rindaling, og gav ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker i 2017. De tre singlene ”Ka Om”, ”Ostoppele” og ”Takka Fer Det Oss Ha Fått”, har flyttet Jo Sverre fra å være en ukjent visesanger til å bli en de mest spilte artistene på norsk radio de to siste årene.

Sommerkonsert i Logtun kirke med Jo Sverre trio vil utvilsomt bli en eksklusiv og intim konsert i en vakker og stemningsfull kirke med en artist som garantert vil gi publikum en god sommerfølelse!

Jo Sverre (27) synger pop på rindaling, og gav ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker i 2017. De tre singlene ”Ka Om”, ”Ostoppele” og ”Takka Fer Det Oss Ha Fått”, har flyttet Jo Sverre fra å være en ukjent visesanger til å bli en de mest spilte artistene på norsk radio de to siste årene.

Han ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018. Og i vår gav han ut låta “Luftslott” med legendariske Sigmund Groven på munnspill. Denne singelen er allerede listet på blant annet NRK P1 og spilles jevnlig på Trønderradioen!

I tillegg til radiospilling har Jo Sverre blant annet spilt på Pstereo, Rikskonsertene, by:Larm, Trondheim Calling og OverOslo. Jo Sverre er et nytt, spennende og løfterikt trøndersk stjerneskudd på den norske pophimmelen!

I Logtun kirke vil publikum komme tett på Jo Sverre, og høre den sprudlende rindalingens blikk på både hverdagslige utfordringer og verdensanskuelige problemstillinger.

Følg oss på facebook
https://www.facebook.com/events/334231183872098/?ti=icl

Mer info:

Forsidefoto: Jens Westbye

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?