Billettsalg på nett for arrangører og publikum

Billettsalg på nett? Kultar tilbyr billettsalg og markedsføring, så du som arrangør kan selge flest mulig billetter.

Publikum? Gå hit hvis du vil kjøpe billetter til våre arrangementer.

Dette får du:
-nettside
-nyhetsbrev
-deling på sosiale medier
-service for publikum når de tar kontakt
-utsalgssteder
-salg og organisering av inngang
-følg billettsalget minutt for minutt

Litt nærmere forklaring får du her:

  •  Vi oppretter egen nettside for ditt arrangement på kultar.no i tillegg til eller hvis du ikke har din egen! Billettene selges også fra våre utsalgssteder i Verdal, Steinkjer og Frosta.
  • Nettsiden kultar.no har et høyt besøkstall og hadde mer enn 1 million sidevisninger i 2022. En perfekt oppslagstavle for alle arrangement som ligger ute. Nettsiden som lages på kultar.no blir bearbeidet og søkemotoroptimalisert for googel-søk. Vi velger ut riktige ord og setninger og følger googels retningslinjer for godt innhold. Dette fører til at ditt arrangement kommer langt opp når det googles. Her har vi muligheter for å legge ut billedgalleri, video og annonser fra sponsorer.
  • Vi sender Nyhetsbrev til riktig målgruppe fra vår base på 27 000 kulturinteresserte. I tillegg får du oppføring i alle nyhetsbrev som går ut fra Kultar fra arrangementet ligger ute på kultar.no. Det sendes ut minimum 1 nyhetsbrev i uken til forskjellige målgrupper. Se eksempel pånyhetsbrev her 

    Illustrasjonsbilde til billettsalg på nett

  • Vi deler dine oppdateringer  vår facebookside,  Instagram og SnapChat
  • Vi bistår med å opprette lokale utsalgssteder hvis nødvendig!
  • Få tastetrykk for å kjøpe en billett – Kort vei til store øyeblikk.
  • Du får en egen kontaktperson med høy kompetanse og lokal kunnskap du kan ringe dag og kveld.
  • Vi låner ut nødvendig utstyr som billettskriver, skanner, betalingsterminal m.m.

Hvorfor har vi utsalgssteder når det er så enkelt med billettsalg på nett?

Alle er ikke klare for å kjøpe på nett ennå. Om noen år kanskje? MEN vi synes billettsalg er et viktig bidrag for nærbutikken i et lite lokalsamfunn. Her ser de plakaten for ditt arrangement og kan kjapt kjøpe billetten. Kanskje blir det en snakkis med venner de treffer på butikken og da er veien kort fra ide til kjøp! Ofte foretrekker 10 av publikum å kjøpe billetten sin på et utsalgssted.


Slik fungerer nettsalg for publikum:

Publikum kjøper altså billetter, betaler og skriver ut hjemme eller tar med seg telefonen med billetten og viser i inngangen. Billetten kan også sjekkes inn med bankkortet den er kjøpt med. Enkelt for arrangør og publikum. Selve betalingen med Mastercard eller Visa håndteres av Europay/Paynet med svært høy grad av sikkerhet.

Publikum? Finn billetter her.

Billettsalg på nett – lenkes til hvilken som helst nettside

Billettsalget kan lenkes inn på hvilken som helst nettside. Dette skaper muligheter og fleksibilitet for deg som arrangør. I tillegg får alle arrangement tildelt en egen nettside hos kultar.no hvor billettene selges fra. Her kan informasjon og bilder fra forestillingen legges ut fortløpende.

Nettbilletter kontrollerer du ved inngang med skanner som vi låner ut eller som du laster ned på din Iphone.  Vi låner ut alt nødvendig utstyr til salg ved inngang. Vi kan også opprette lokalt utsalgssted for akkurat din forestilling.

Vi har gode avtaler med underleverandører når det gjelder annonsering, banner, grafisk design, foto, t-skjorter osv. KORT SAGT: alt du trenger for å gjøre ditt arrangement synlig!

NYHET! Få gratis nettbutikkløsning for t-skjorter, capser, sitteunderlag og andre reklameartikler som er relevant for ditt arrangement. Vi gjør hele jobben for deg og du får provisjon av salget!

Aud Lien Sellæg tlf. 922 111 97 eller e-post [email protected] 

Se også  referanser.

HER KAN DU MELDE INN DITT ARRANGEMENT

Følg med på salget for ditt arrangement (Du må bli invitert av Kultar for å lage deg bruker)