Billettsalg på nett for arrangører

Billettsalg på nett? Kultar tilbyr billettsalg og markedsføring, så du kan selge flest mulig billetter.

Slik fungerer vårt billettsalg på nett:

  • Billettene legges ut og selges på web fra vår moderne nettside tilpasset mobil og nettbrett eller app. Vi oppretter egen nettside for ditt arrangement på kultar.no i tillegg til eller hvis du ikke har din egen! Billettene selges også fra våre utsalgssteder i Verdal, Levanger, Steinkjer og Frosta.
  • Vi sender ut epost-varsel om din forestilling til vår store kundebase av kulturinteresserte!Illustrasjonsbilde til billettsalg på nett
  • Vi deler dine oppdateringer  vår facebookside,  Instagram og SnapChat
  • Vi bistår med å opprette lokale utsalgssteder hvis nødvendig!
  • Nettsiden kultar.no har et høyt besøkstall (735 000 sidevisninger i 2019) og fungerer som en oppslagstavle for alle arrangement som ligger ute.
  • Få tastetrykk for å kjøpe en billett – Kort vei til store øyeblikk.
  • Du får en egen kontaktperson med høy kompetanse og lokal kunnskap du kan ringe til 24/7
  • Vi låner ut nødvendig utstyr som billettskriver, skanner, Izettle m.m.

Hvorfor har vi utsalgssteder når det er så enkelt med billettsalg på nett?

Alle er ikke klare for å kjøpe på nett enda. Om noen år kanskje? MEN vi synes billettsalg er et viktig bidrag for nærbutikken i et lite lokalsamfunn. Her ser de plakaten for ditt arrangement og kan kjapt kjøpe billetten. Kanskje blir det en snakkis med venner de treffer på butikken og da er veien kort fra ide til kjøp! Ofte foretrekker 10-30 % av publikum å kjøpe billetten sin på et utsalgssted.


Slik fungerer nettsalg for publikum:

Publikum kjøper altså billetter, betaler og skriver ut hjemme eller tar med seg telefonen med billetten og viser i inngangen. Billetten kan også sjekkes inn med bankkortet den er kjøpt med. Enkelt for arrangør og publikum. Selve betalingen med Mastercard eller Visa håndteres av Europay/Paynet med svært høy grad av sikkerhet.
Billettsalget kan linkes inn på hvilken som helst nettside. Dette skaper muligheter og fleksibilitet for deg som arrangør. I tillegg får alle arrangement tildelt en egen nettside hos kultar.no hvor billettene selges fra. Her kan informasjon og bilder fra forestillingen legges ut fortløpende.

Nettbilletter kontrolleres ved inngang med skanner som vi låner ut eller som du laster ned på din smarttelefon. Det kreves minimum 3G nett for å bruke skanner og selge billetter online ved inngangen.
Vi låner ut alt nødvendig utstyr til salg ved inngang. Vi kan også opprette lokalt utsalgssted for akkurat din forestilling.
Vi tilbyr også trykking av billetter hvis du trenger det i tillegg til nettbilletter!
Hva koster dette? Du betaler  pr. solgte billett. For mindre forestillinger må vi ha et oppstartsbeløp i tillegg. Ta kontakt og få pristilbud!
Vi har gode avtaler med underleverandører i forhold til annonsering, banner, grafisk design, foto, t-skjorter osv. KORT SAGT: alt du trenger for å gjøre ditt arrangement synlig!
NYHET! Vi tilbyr gratis nettbutikkløsning for t-skjorter, capser, sitteunderlag og andre reklameartikler som er relevant for ditt arrangement. Vi gjør hele jobben for deg og du får provisjon av salget!

Aud Lien Sellæg tlf. 922 111 97 eller e-post [email protected] 

Se også  referanser.

HER KAN DU MELDE INN DITT ARRANGEMENT

Her kan du følge med salget på ditt arrangement (Du må bli invitert av Kultar for å lage deg bruker)