Kings of Queen

Lydhagen Scene

Billett kr. 350,-

Aldersgrense 20 år

Det er ikke bordbplassering denne kvelden.

 

KINGS OF QUEEN – FØRPREMIERE I LYDHAGEN! 2. juledag har du sjansen til å være med på førpremieren til bandet Kings of Queen. Hele verden har fått en ny opplevelse av Queen gjennom filmen Bohemian Rapsody. Trøndelag har sitt eget svar på Freddie Mercury. Leif Terje Nilsen med band har laget sin egen hyllest til dette fantastiske bandet. Gjør klar til "Kings of Queen"

KINGS OF QUEEN – FØRPREMIERE I LYDHAGEN!

2. juledag har du sjansen til å være med på førpremieren til bandet Kings of Queen. Hele verden har fått en ny opplevelse av Queen gjennom filmen Bohemian Rapsody. Trøndelag har sitt eget svar på Freddie Mercury. Leif Terje Nilsen med band har laget sin egen hyllest til dette fantastiske bandet. Gjør klar til “Kings of Queen”

Her vil du får servert en hel konsert med låter fra et av de største bandene i Rocke historien. Kings of Queen tar deg med på en musikalsk reise der Queen sitt musikalske univers blir presentert med hits på løpende bånd.

Kings of Queen skal ut på veien fra og med mars 2019, men ønsker å gi publikum en forsmak på hva som kommer. Velkommen til en heftig konsertopplevelse i lydhagen 2. juledag.

Kings of Queen består av:

Leif Terje Nilsen              Vokal
Tony Waade                    Trommer
Stein Larsen                     Tangenter
Lars Erik Fisknes             Bass
Tore Haugmark              Gitar

Dans til Nødbluzz etter showet!

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?