Personvern

Dine opplysninger. Din trygghet.

Vi respekterer og beskytter personvernet. 

Kultar AS org.nr: 992 634 278 (Kultar) er et ansvarsbevisst selskap som forstår at personopplysningene dine må behandles på en trygg og sikker måte i henhold til gjeldende lover om personvern. Det er Kultar As v/daglig leder Aud Lien Sellæg som har ansvaret for behandlingen av personopplysninger.

For Kultar er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger og få innsyn i disse.

Vi innhenter kun de personopplysningene fra deg som er nødvendig for å oppfylle forpliktelser vi har påtatt oss for gjennomføring av oppdrag og tjenesteavtaler med deg, samt kundeadministrasjon og fakturering.

Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettområdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

For spørsmål, ta kontakt med:

Daglig leder, Aud Lien Sellæg, e-post: [email protected] // mob: 922 11 197

Oppdatert: 25.05.18

 

Trygghet symbolisert gjennom hengelås formet som et hjerte