Inderøyfest – Blues i Venneshamn

Landhandleriet i Venneshamn

Ordinær kr. 295,-

Aldersgrense: 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Eksklusiv konsert med Jolly Jumper og Big Moe

Det har kommet til det punktet at det er en selvfølge at de trønderske blueslegendene Jolly Jumper og Big Moe kommer til Inderøyfest! Med nøyaktig 52 billetter ute for salg til denne myteomspunnede konserten er det bare å hive seg rundt for å sikre seg en unik musikkopplevelse.
I det lille og helt unike handelsstedet i Venneshamn dunster det av
historie, svette, rått sjømannskap og svunnen tid. «Etter to ganger må man anse det som en tradisjon», sies det. Nå har det snart kommet til det punktet at vi ikke lenger kan telle på én hånd hvor mange ganger Jolly Jumper og Big Moe har tatt turen til Inderøyfest, og dette er definitivt en tradisjon festivalen ønsker å ta vare på. Det er ingen tvil om at konserten med blueslegendene under årets Inderøyfest blir helt magisk.
Jolly Jumper & Big Moe er en leken duo som spiller blues i ypperste verdensklasse. De har holdt det gående i over 20 år, og har høstet stor internasjonal anerkjennelse. Gi disse guttene noe med strenger på, og de kan spille fletta av deg. De mestrer blant annet harpe, seks- og tolvstrengers gitar, mandolin og mange flere.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?