Fløte Fyrer

Follafoss

Billetter kr. 350,-

 

Follafoss Samfunnshus
Fr. 17. juni
Billetter på Coop og på nett

 

Fløte Fyrer fortsetter sine sprell etter høstens suksess!

Kabaretens tittel,  «Fløte fyrer – Helt på trynet», sier alt  om det som  kan skje.  Med skråblikk på aktuelle hendelser, nye trender, forskning,  politikk – you name it – vil publikum kanskje få nye perspektiver på livets ditt og datt. Men alt skjer på Fløte fyrers premisser.

Mediaomtale:
Innherred: Helt Fløte – Det har vært lite kram snø for Fløte Fyrer denne høsten
Innherred: Fløte Fyrer holder fortsatt koken

Fløte Fyrer helt på trynet 1 from Kultar AS on Vimeo.

Fløte Fyrer helt på trynet 2 from Kultar AS on Vimeo.

For å nevne noe av hva fem års pause, eller utvikling, har gjort med oss:

Odelsguten er blitt romforsker, Naverne Bjarne og Wilhelm har fått fast arbeid, Spelemannen Leif funderer på kroppshår – og Dyrtn Dyrstad, pianisten for å være presis, er på jakt etter en fremtidig sangkarriere.

Hvor har så disse fløte fyrer vært siden sist:

Levin har spilt hovedrollen i Bør Børson jr. og millionæren Warbucks i musikalen Annie.

Geir spilte mot Levin i Bør Børson, var gangsteren Rooster i Annie og obersten i DDE-musikalen Vinsjan på kaia samt at han har hatt en rekke regioppgaver.

Pål har bygd opp sitt eget firma miniforetak.no, har bodd i Alicante i to år hvor han har skrevet nye tekster og spilt teater, og var med i Vinsjan sist vinter.

Andrè, vår eminente pianist, er og har vært en profilert musiker på Innherred. Han er fast pianist i Jul i Sul og sist så vi han som leading pianist i musikalen «Which Witch» på Levringslåven. I sommer er Andrè repetitør i alle spels mor på Stiklestad.

Hvem er det som går på trynet i årets kabaret, hva har Leif funnet på og hva kan skje i andre akt. Alt dette og mye mer får publikum vite når det braker løs i september!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?