Henningrevy`n 2022

Henning samfunnshus

Lø. 19.11 kl. 19.00 –  kr. 450,- m/fest og dans til Killingbergs. (Billett med mat – salget stoppet fredag kl. 14 pga. bestilling)
Sø. 20.11 kl. 18.00 –  Kr. 395,- (barn t.o.m 15 år kr. 200,-)  1 bill. ledig.
NB! På noen forestillinger er det bare enkeltplasser igjen. Disse må kjøpes 1 og 1

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Henningrevy`n er endelig tilbake! Med revyen som har fått tittelen “alt bli bra” så vil vi gjerne bidra til å løfte tankene litt bort fra dagliglivets tanker og ikke minst den litt utrygge verden som vi lever i. Vi lage først og fremst en revy som e arti, men naturligvis også litt til ettertanke.

Pga av Corona så ble revyen i 2020 avlyst. Det er derfor faktisk 4 år siden sist Henningrevy`n hadde siste forestilling. Så no e vi endelig klar for å slå oss laus igjen!

Når det gjelder hvilke tema Henningrevy“n tar for seg, så kan vi vel bare si at alt fra helt lokale tema til de store ting berøres. Vi utsteder lattergaranti for forestillingen!

Årets instruktør på Henningrevy`n er Ninni Kristine Austad. Ninni er opprinnelig Henningveitj, å en ekte Bagabu`er. Hun har som barn og ungdom hatt mange ulike roller i flere av Bagabu UL sine teaterproduksjoner, og har også vært med i Henningrevy`n som skuespiller tilbake i tid.

På spørsmål om hvorfor Ninni ville komme heim og instruere Henningrevy`n i år så sier hun selv;

“Jeg startet teaterkarrieren som skuespiller i Bagabu da jeg var 11, og hadde mitt første oppdrag som regissør her fire år senere. Etterpå ble det både dramalinja på videregående og teaterutdanning på NTNU. Nå er jeg HJEMME igjen for å lage teater – 25 år etter at mitt teatereventyr startet nettopp her. Jeg har veldig gode minner fra revy- og teatermiljøet i Henning, og er glad for å være tilbake for å skape flere. Da jeg ble spurt om å ha regi på Henningrevyen var jeg ikke i tvil – dette ville jeg gjøre!

Å det e vi i Henningrevy’n veldig glad for! 😊

På de øvrige forestillingene serveres det kaffe, snitter og kaker. Dette er inkludert i billettprisen.

Velkommen!

Arrangør: Bagabu UL

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?