Billettsalg på nett til Hoven Droven, Gangar og Hilmarfestivalen. Det skjer i Steinkjer

Hilmarfestivalen: Hoven Droven og Gangar

Steinkjer Kulturhus

Lørdag 11. november:

Dagspass: 650 kr
Studentpris: 455 kr
Festivalpass: 1450 kr
Festivalpass student: 1015 kr

30 % rabatt under Steinkjermartnan.

Barn t.o.m 12 år gratis men må ha billett

Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Lørdagsprogrammet er et gigantisk mylder av arrangement hele dagen, omkranset av Flerkulturelt myldrearrangement, et fantastisk familie- og mangfoldstilbud. På kvelden blir det konserter med godt etablerte Hoven Droven, som har posisjonert seg som det aller største folk-rock-bandet i Norden uten tvil. På scenen står også folk-rock-bandet Gangar, som de siste årene har inntatt den profesjonelle scenen på et overbevisende vis. Vi gleder oss! Både fredag og lørdag kveld blir omkranset av dansefester i det nye kulturhuset, med fullt av spellemenn og dansere.

 

Flere farger Steinkjer har konsertforestilling på dagen. På scena møter vi barn og unge som kommer til Norge fra andre land, og barn som alltid har bodd her. Barna bringer med seg skjulte skatter de selv kanskje ikke helt vet om, men som gjennom den kunstneriske bearbeidelsen skal bli til en forestilling høsten 2022, en forestilling som smidig bryter ned uuttalte forestillinger om forskjellighet. Det er ikke OSS og DEM – det er VI!

 

Resten av festivalen byr vi bant annet på Hekla Stålstrenga, Magnus Grønneberg, Gjermund Larsen Trio, Sigrid Moldestad og Trondheim Symfoniorkester, i tillegg til seminarprogram, mange barne- og ungdomstilbud, og en mangfoldssatsing i særklasse. For detaljert program, se https://hilmarfestivalen.no/program/

 

Årets festival er en kompakt festival på det nye kulturhuset i Steinkjer. Det er program fra 8. til 12. november, og årets tema er «Vilje til å skape». Det er viljen til å skape opplevelser med musikk, dans, kunst og fortellinger. Det handler om å viljen til å skape som oppstår i møtet mellom mennesker. Skaperviljen i et lokalmiljø, en organisasjon eller en bedrift. Viljen til å skape som driver oss framover.

 

 

 

 

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?