Billettsalg på nett til Catz i Lydhagen. Det skjer i Verdal

Catz – Så klart! E du klar?

Bli med tilbake til Catz’ velmaktsdager på 90-tallet! En kveld for historieboka med både nostalgi, latter og musikalske innslag. Dette er også kvelden for å treffe igjen flere kjenninger fra 90-tallet!


Billettsalg på nett til Too far gone .Vi får garantert høre Zetorn

Too Far Gone

Levringslåven 10år! (2013-2023)


Torgfesten 2019

Terje Tysland – er i gang igjen. Terje skriver ut ifra en kombinasjon av selvopplevde situasjoner ispedd noe fantasi og ikke minst ut ifra hvordan det kunne ha vært. Trønderrockeren oser fremdeles av entusiasme og glede over å stå på scenen etter 20 album og over 30 år i bransjen. Og nesten like entusiastisk deler […]


Cornelisaften

5. juledag i Lydhagen: Cornelisaften med Ruud De Bruin og Mirelle Schinkelshoek – direkte fra Haag, Nederland. Dans til Nödbluss.
Vi ønsker å gjenta suksessen med en helkveld viet til Cornelis Vreeswijk musikk!
Med alt fra allsang på Karl johan til het samba i Rio ønsker Cornelisaften å skape en fantastisk julefest sammen med publikum


Grannes

Grannes i Lydhagen 4. juledag: De har fått Hard Rock Cafe i Praha til å riste, Rockefeller til å koke og store festivaler til å runge av allsang. Men Grannes er akkurat like rå når de nå skal spille i Lydhagen! Vi snakker nemlig om ekte, helstøpt vare når Grannes entrer scenen, et band som er seg sjøl og gir alt uansett. Nettopp derfor er det få band i Norge som er i stand til å løfte stemningen så til de grader som Grannes. Velkommen til julefest i låven!


Kings of Queen

KINGS OF QUEEN – FØRPREMIERE I LYDHAGEN!
2. juledag har du sjansen til å være med på førpremieren til bandet Kings of Queen. Hele verden har fått en ny opplevelse av Queen gjennom filmen Bohemian Rapsody. Trøndelag har sitt eget svar på Freddie Mercury. Leif Terje Nilsen med band har laget sin egen hyllest til dette fantastiske bandet. Gjør klar til “Kings of Queen”


Bilde av gavekort opplevleser for billettsalg til Kultar

Den beste gaven er en opplevelse sammen!

Gled med en opplevelse! Vi har en forestilling til alle! Velg mellom opera, teater, fest, konserter, festival, barneteater – sjekk kultar.no


Landsfinalen 2018

Verdal: Landsfinalen i bilcross er kåring av landets beste bilcrossførere og blir en skikkelg fartsfest. Hit kommer landets beste bilcrossere for å kjempe om å bli uoffisiell norgesmester i bilcross. Kjøp billetten på forhånd – spar penger og få egen inngang!