Ytre Laksdalens Macbeth

Fossheim, Leksdal

NORGESPREMIERE!
Voksne kr.  280,-
Barn t.o.m 15 år kr.  150,-
Honnør kr.  230,-
Familie (minst 2 voksne og 2 barn) kr. 650,-

I nærværende grend Ytre Laksdalen, befinner det seg en sanitetsforening av det opprinnelige slaget. Foreningen drives av et utstrakt frivillig arbeid av forskjellig art og kvalitet kvantitet. Foreningens teaterensemble har enstemmig mot 2 stemmer, valgt å sette opp Shakespeares verdenskjente tragedie Macbeth, som helt sikkert forhåpentlig skal på turnè på Sunnmøre til høsten.

Produksjonsapparatet har lovet en spektakulær scenografi med et lekkert scenelys, deres planer for scenografiske løsninger skal man lete lenge etter, og som de selv sier; denne kulissen kan vi sette opp, om så i blinde. Så her kan ingenting gå galt! Prøveperioden har vært helt fatal fantastisk, og vi kan hilse og si at Frk Hilde Gundeggs rolletolkning av Lady Macbeth blir noe av det beste man kan se på de skrå bredder, en slik innlevelse i mørkets irrganger skal man lete lenge etter!

Forestillingen vil være en del av en lokal uttaksteaterfestival, hvor bla annet Landsforeningen for Slakteriarbeiderens Dramaklubb skal ha Norgespremiere på stykket ”Romanerne i Britannia”.

Det er med stor glede å meddele at journalistinne Fr. Gurine Hjulby, fra Det nasjonale Bladet for opprinnelige Sanitetsforeninger, og Fru Hulda Wandelborg fra Samlede Fosens sanitetsgrupperingers regionledelse, har meldt sin ankomst til teaterfestivalens åpningsforestilling.

OBS OBS: På grunn av vann- og rotte råteangrep i Ytre Laksdalens kultursenters palèe; ”Thalias tjenerinne”, er forestillingen flyttet til Fossheim i Leksdalen, Verdal

Vi ønsker alle velkommen til;

Ytre Laksdalen opprinnelige Sanitetsforenings Teaterensembles oppførelse av tragedien Macbeth.

“This amateur production of Farndale Avenue……Macbeth, is presented by special arrangement with Samuel French Ltd.”

Regi: Tor Wibe

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?