Bilde av Kevin Holmli for billettsalg til julenatt i Stiklestad Kirke

Julenatt med Kevin

Stiklestad Kirke

Billett kr. 320,-
Barn t.o.m 15 år kr. 150,-
Student kr. 250,-
Honnør kr. 300,-

Rabatt for for LO medlemmer. Du får koden ved å henvende seg til ditt LO-forbund

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en epost til [email protected]

 

 

50«Julenatt» er en stemningsfull julekonsert hvor publikum får en god blanding av tradisjonelle julesanger og nyere mer moderne julesanger som garantert gir frysninger på ryggen til publikum. Den store juleklassikeren «O’Helga Natt» er selvfølgelig på programmet sammen med mange andre flotte julesanger.

Kevin har helt siden han var liten drømt om å spre magisk julestemning gjennom sin egen julekonsert og nå er det faktisk klart for 6. utgave av den populære førjulstradisjonen. Med seg har han et fantastisk band bestående av Stian Christensen (piano), Åsmund Gevik (bass), Øyvind Andreassen (gitar) og Viktor Stavrum (trommer). Nytt av året er at bandet får et nytt tilskudd i Verdalingen Espen Olaf Vestvik som vi vil høre med ulike blås og strykeinstrumenter.

Ny Julenatt-konsert betyr også at Kevin får muligheten til å vise frem enda flere lokale talenter og årets gjesteartister er Johanna Hermann Selseth og Magnus Vaag Strand, begge dyktige verdalinger som for tiden går på Inderøy Videregående Skole. Etter at koronarestriksjonene i 2020 gjorde at konsertene ble flyttet fra Stiklestad Kirke og til Inderøy Kulturhus arrangerer Kevin årets Julenatt-konserter både i Stiklestad Kirke og i Inderøy Kulturhus.

Litt om artistene:
Kevin Hovdahl Holmli har etter hvert blitt et kjent navn på Innherred. Den 29 år gamle tenoren fra Verdal har stått på en rekke små og store scener både som sanger og i ulike teaterstykker på Verdal, Inderøy, Steinkjer og Levanger. Det er ingen tvil om at Kevin er veldig glad i jul og julemusikk og nyter å være midtpunktet når det skal spilles julemusikk. Han gleder seg enormt til å presentere en ny årgang «Julenatt» til publikum.

Johanna Hermann Selseth er 17 år og kommer fra Leksdal i Verdal. For tiden går hun dramalinjen ved Inderøy VGS. Johanna har vært med på teater hele livet og sto på scenen allerede da hun var 1,5 år. Siden den gang har hun rukket å bli ordentlig scenevant etter en rekke oppsetninger på Fossheim i Leksdal, 6 år med Veresspelet, Spelet om Heilag Olav på Stiklestad, Reisen til Julestjernen på Turnéteatret og flere oppsetninger med Verdal Teaterlag. Sangstemmen har kommet frem gjennom teaterproduksjonene, men hun har også ved flere anledninger deltatt på Verdal Teaterlags visekvelder under Olsok.

Magnus Vaag Strand er 17 år og kommer fra Verdal. Han går andre året på musikklinja ved Inderøy VGS og her har han sang som sitt hovedinstrument. Musikk og teater har vært store interesser fra tidlig alder, og han har deltatt på en rekke oppsetninger og konserter. Han har tidligere blant annet deltatt som korist på Hans Rotmo og Henning Sommero sin juleturné og i likhet med Johanna stått på scenen under Verdal Teaterlags visekvelder under Olsok.

Hjertelig velkommen til ei lun og god førjulsstund hvor du kan senke skuldrene og bare nyte musikken.

Foto/design: Øyvind Malum / WOW Medialab
Lyd og lys: Lydfolket v/ Kenneth Aksnes

Sponsorer: SpareBank 1 SMN og LO

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?