Billettsalg på nett til julenatt med Kevin Holmli i Stiklestad Kirke. Det skjer i Verdal

Julenatt med Kevin

Stiklestad Kirke

Billett kr.  390,-
Barn t.o.m 15 år kr. 230,-
Honnør kr. 360,-
Student kr. 330,-
LO-medlem kr 195,- trenger rabattkode- begrenset antall.

Søndag 10.desember kl. 16.00 UTSOLGT og 19.00 (Kun enkeltbilletter – disse må kjøpes 1 og 1)
Mandag 11.desember kl. 18.00

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

 

 

Julestemning med Kevin Holmli og venner i Stiklestad Kirke

Publikum ønskes velkommen til en magisk førjulskonsert når Kevin Hovdahl Holmli tar med seg band og gjesteartister. 2023 blir den åttende utgaven av Julenatt i Stiklestad Kirke.

Mange har fått Julenatt som en fast førjulstradisjon og kommer tilbake år etter år, mens andre kommer for første gang.

I løpet av konserten blir publikum presentert for noen tradisjonelle julesanger i en god miks med nyere julemusikk fremført av tenoren Kevin Hovdahl Holmli og årets gjesteartister Emile Hegdal og Andrine Roel Kümmel. I tillegg til vakre sangstemmer fra de 3 vokalistene får publikum nyte musikken fra det svært dyktige Julenatt-bandet. Bandet består av Stian Christensen (piano), Åsmund Gevik (bass), Øyvind Andreassen (gitar), Viktor Stavrum (trommer) og Vegard Hauknes Hasfjord (saksofon).

Kevin har blitt en kjent sanger på Innherred gjennom utallige oppdrag på små og store scener. Han synger regelmessig både i begravelser, bryllup og i andre sammenkomster, men årets store happening blir uten tvil Julenatt hvor han virkelig får skinne med sin klare røst og evne til å skape en varm og god førjulsopplevelse.

Litt mer om årets talentfulle gjesteartister:

Emilie Sagvik Hegdal er 19 år og kommer fra Inderøy. Hun er nettopp ferdig med 3 års skolegang på musikklinja ved Inderøy VGS, der hun hadde sang som hovedinstrument. Sang har alltid vært en stor interesse og hun begynte å synge i kor allerede som 6 åring. Emilie har tatt timer på kulturskolen, både i sang, piano og dans, men det var sangen som ble det hun ville jobbe mest med. Hun har fått synge på mange ulike scener opp gjennom årene og er godt scenevant, noe publikum vil legge merke til på Julenatt.

Andrine Roel Kümmel er også 19 år og kommer fra Røra. Musikken har blitt en stor lidenskap som har fulgt henne hele livet. Andrine startet på kulturskole på Inderøy, men gikk etter hvert over til kulturskole i Verdal med samme sanglærer som Kevin hadde når han var mindre. I tillegg til å synge spiller hun både gitar og piano og har gjennom et år mange oppdrag på scenen. Etter hvert håper hun å få skrevet og gitt ut sine egne sanger, så i årene som kommer vil vi nok se mye mer til Andrine.

Alt ligger dermed til rette for å senke skuldrene og la førjulsstresset forsvinne mens man får en førjulsopplevelse man sent glemmer!

Foto/design: Øyvind Malum / WOW Medialab
Samarbeidspartner: Lydfolket v/Kenneth Aksnes, GV Reklame, Trønder-Avisa, SpareBank 1 SMN og LO Verdal.

«Nordnorsk julesalme fremført under Julenatt i 2018»

2021

2021

Bilde av Kevin Holmli for billettsalg til julenatt i Stiklestad Kirke

2021

Billettsalg på nett til julenatt med Kevin Holmli

2022

Johanna Hermann 2021

2020

2020

2019

2019

2018

Bilde av Kevin Holmli for billettsalg til julenatt i Stiklestad Kirke
Billettsalg på nett til julenatt med Kevin Holmli

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?