TRØNDER-ROCK 2018

Folkeparken Verdal

Bill. kr 470,- på forhånd
kr 520,- ved inngang
Billetten må byttes i bånd. Billett  kan kjøpes og bånd kan hentes i martnasboden til Kultar 23.-25.8. Boden er ved hovedscenen rett utenfor Verdal Hotell.  Boden stenges lørdag kl. 15.00. Etter det får du bånd ved inngang i Folkeparken.
Skaff deg billett/bånd på forhånd og gå rett inn i Folkeparken.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

18 års aldersgrense.

Lørdag 25.8 blir det Trønder-Rock med de tre store - Åge - Terje Tysland og Hans Rotmo! Bill. kr 470,- på forhånd kr 520,- ved inngang Billetten må byttes i bånd. Dette gjøres i martnasboden til Kultar 23.-25.8. Boden stenges lørdag kl. 16.00. Etter det får du bånd ved inngang i Folkeparken. Skaff deg billett/bånd på forhånd og gå rett inn i Folkeparken og spar penger.

Åge Aleksandersen, Terje Tysland og Hans Rotmo på samme scene under Trønder-Rock!

Alle som var i Folkeparken i 2013 da Hans Rotmo og Terje Tysland gjestet konserten til Åge Aleksandersen og Sambandet kjente på den magiske stemningen. Åge Aleksandersen gleder seg til å komme tilbake. «Det var en helt euforisk stemning sist vi tre spilte sammen for fem år siden». Åge Aleksandersen og Sambandet har spilt i Verdal 15 år på rad, og Folkeparken er faktisk den eneste scenen som har vært med på turnèlista hvert eneste år. «Det har vært, er og blir alltid noe helt spesielt med Folkeparken og Verdal» sier en entusiastisk Åge.

Med Terje Tysland i storslag og en Hans Rotmo tilbake i fin form og med Jan Egil Kaalens prosjekt «Afzelius Night i storteltet før og etter konserten kommer dette til å bli en kveld vi sent vil glemme! Konserten til Åge og Sambandet og resten av gjengen starter kl. 21.30 presis!

Fakta Folkeparken i Verdal:
Kapasitet: 7000
2 scener: Hovedscenen og scene under tak i stortelt
Servering av mat og drikke flere steder i folkeparken
Folkeparken Verdal ligger 10 min i gangavstand fra sentrum og togstasjonen.
Det er to innganger til Folkeparken. En ved enden av brua fra sentrum og en ved Bobyen kjøpesenter retning øst. Parkering anbefales ved Bobyen kjøpesenter.
Kommer du med bil svinger du av fra E6 og kjører mot sentrum og følger skilting mot RV72. Avkjøring til Bobyen (parkering) kommer etter 300m.
Folkeparken Verdal er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det er egne plasser foran scenen for rullestoler. Toalett er tilgjengelig i paviljongen ved klubbhuset.

Overnatting:
Verdal Hotell (sentrum av Verdal)
Adresse: Jernbanegata 13, 7650 Verdal
Telefonnummer: 74 07 88 00
http://www.verdalhotell.no/

Stiklestad Park hotell (sentrum av Verdal)
Adresse: Jernbanegata 11, 7650 Verdal
Telefonnummer: 74 03 82 00

Scandic Partner: Stiklestad Hotell (3km utenfor sentrum)
Adresse: Leksdalsvegen 1, 7656 Verdal
Telefonnummer: 74 04 42 00

Scandic Stiklestad

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?