TrollÅtTroll

Turne i Trøndelag

Ordinær kr. 220,-
Barn t.o.m 15 år kr. 160,-
Se liste over alle spillesteder under eller trykk på «kjøp billett»

Ledsagerbevis godtas.

Trollet bryter tausheten!

Familieforestillingen «TrollÅtTroll»; en enmannsforestilling hvor vi møter trollet som var under brua, og etter mange år, nå bryter tausheten.

«TrollÅtTroll» tar utgangspunkt i eventyret om De tre Bukkene Bruse, men denne gangen får vi høre Trollets versjon om hva som hendte på brua, den ulykksalige dagen da bukkene skulle til seters. Er egentlig eventyret om De tre Bukkene Bruse en «seierherres» historie? Mon tro om ikke Prinsessen i eventyrene også dukker opp, og kanskje vi må «ringe en venn»? Dette er en forestilling for hele familien, med rom for både latter og ettertanke.

Oppdrag Grendehus
Det er over 20 år siden Tor Wibe avsluttet skuespillerutdanningen fra Arts Ed. i London og etter det har han  jeg jobbet freelance ved bl.a. Trøndelag teater, Turneteatret, Revyfaglig senter, Kardemomme by i Kristiansand.

Når han har reist rund i Trøndelag, og sett alle de «små» kulturhusene kom tanken om at det hadde vært artig å kunne spilt i de «små» kulturhusene også. Og da slo Kongstanken ned i Wibe; jeg skal en gang lage en forestilling, og spille i alle samfunnshus/grendehus/ forsamlingshus i fylket.

Endringer skjer, Nord og Sør blir ett, og plutselig ble Kongstanken dobbelt så stor.

«Oppdrag Grendehus» går ut på å rette lys mot og gi heder og oppmerksomhet til alle de samfunnskulturbærende grendehusene rundt om kring. Disse husene blir det som står igjen som ”energikilden” i bygda når ”kabelen blir kuttet” i bygd og grend; skole, butikk, postombæring etc. Da er det desto viktigere at grendehuset blir et samlingspunkt for bygda. Folk samles på grendehuset i sorg og glede, for det som er nytent og det som slukner, i forbindelse med 17. mai-feiring, juletrefesten, konfirmasjoner, bryllup, begravelser og andre hendelser i grenda.

Bo-lyst, bo-glede og bo-stolthet i distriktene, det vil Wibe Teater være et talsrør for, derfor «Oppdrag Grendehus»

Mars 2019
21/3       Bjørkheim Grendehus, Halsan Levanger

April 2019

2/4        Skogtun Grendahus, Forradalen i Stjørdal
3/4        Vassbygda Grendahus, Stjørdal
4/4        Folkehallen, Skomsvoll

9/4        Florvang Forsamlingshus, Flora i Stjørdal
24/4      Vonheim, Snåsa
25/4      Framhallen, Otterøy

Juli 2019

14/7       Gutvik Grendehus
15/7        Skei Kulturhus