TrollÅtTroll

Turne i Trøndelag

Ordinær kr. 220,-
Barn t.o.m 15 år kr. 160,-
Se liste over alle spillesteder under eller trykk på “kjøp billett”

Ledsagerbevis godtas. Billett fås i Kultar sine utsalgssteder.

Trollet bryter tausheten! Familieforestillingen «TrollÅtTroll»; en enmannsforestilling hvor vi møter trollet som var under brua, og etter mange år, nå bryter tausheten. «TrollÅtTroll» tar utgangspunkt i eventyret om De tre Bukkene Bruse, men denne gangen får vi høre Trollets versjon om hva som hendte på brua, den ulykksalige dagen da bukkene skulle til seters. Etter 2 måneder kommer turneen endelig til Innherred!

Juli 2019
14/7       Gutvik Grendehus
15/7        Skei Kulturtun – Lekamøya Spiseri

August 2019
4/8         Solvang Grendehus, Frosta


Trollet bryter tausheten!

Familieforestillingen «TrollÅtTroll»; en enmannsforestilling hvor vi møter trollet som var under brua, og etter mange år, nå bryter tausheten.

«TrollÅtTroll» tar utgangspunkt i eventyret om De tre Bukkene Bruse, men denne gangen får vi høre Trollets versjon om hva som hendte på brua, den ulykksalige dagen da bukkene skulle til seters. Er egentlig eventyret om De tre Bukkene Bruse en «seierherres» historie? Mon tro om ikke Prinsessen i eventyrene også dukker opp, og kanskje vi må «ringe en venn»? Dette er en forestilling for hele familien, med rom for både latter og ettertanke.

Oppdrag Grendehus
Det er over 20 år siden Tor Wibe avsluttet skuespillerutdanningen fra Arts Ed. i London og etter det har han  jeg jobbet freelance ved bl.a. Trøndelag teater, Turneteatret, Revyfaglig senter, Kardemomme by i Kristiansand.

Når han har reist rund i Trøndelag, og sett alle de «små» kulturhusene kom tanken om at det hadde vært artig å kunne spilt i de «små» kulturhusene også. Og da slo Kongstanken ned i Wibe; jeg skal en gang lage en forestilling, og spille i alle samfunnshus/grendehus/ forsamlingshus i fylket.

Endringer skjer, Nord og Sør blir ett, og plutselig ble Kongstanken dobbelt så stor.

«Oppdrag Grendehus» går ut på å rette lys mot og gi heder og oppmerksomhet til alle de samfunnskulturbærende grendehusene rundt om kring. Disse husene blir det som står igjen som ”energikilden” i bygda når ”kabelen blir kuttet” i bygd og grend; skole, butikk, postombæring etc. Da er det desto viktigere at grendehuset blir et samlingspunkt for bygda. Folk samles på grendehuset i sorg og glede, for det som er nytent og det som slukner, i forbindelse med 17. mai-feiring, juletrefesten, konfirmasjoner, bryllup, begravelser og andre hendelser i grenda.

Bo-lyst, bo-glede og bo-stolthet i distriktene, det vil Wibe Teater være et talsrør for, derfor «Oppdrag Grendehus»

 

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?