Riksteatret: Pust

Turneteatret

Bill. kr. 410,-  
UNDER 30 kr. 180,-
Honnør kr. 330,-
Coopavtale kr. 310,
– (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 330,- (Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenn Norge, Kulturforbundet Delta, DNB og BoMidt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.

NB! Det selges et begrense antall billetter og salen er coronatilpasset. Dvs. at det er et sete ledig mellom hvert kjøp. Du må også registrere navn og tlf.nr.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

En moderne kjærlighetshistorie.

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen.

“Pust” settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

På scenen
Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Pressen mener:

“Mest av alt er dette eit bilete på tida me lever i”
NRK

“Om å forsøke å være et godt menneske i en kaotisk tid”
Aftenposten

“Slutten, der de to i en scene følges gjennom sine valg og sine videre liv, som munner ut i en ensom monolog, er riktig sterk”
Dagbladet

“Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig (..) Dei slåst og elskar med ein rytmisk eleganse.”
Dag og Tid

“Et sterkt bilde på det å være menneske – sammen og alene.”
Valdres

Team
Regissør: Marie Blokhus, Kostymedesigner, Scenograf: Katja Ebbel Frederiksen, Komponist: Ingrid Olava, Lysdesigner: Oscar Udbye, Lyddesigner: Nils Wingerei og Produsent: Rebecca Mathisen

Av Duncan Macmillan. Oversatt av Michael Evans

Forlag: Teaterforlaget Colombine

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

Produsert av Riksteatret.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?