Our House – musikal

Stream

Ordinær kr. 220,-

Salget starter fredag 30. april kl. 15.00 og avsluttes 10. mai kl. 23.59. Du har tilgang til å se opptaket i 1 døgn fra du kjøper og kan se det på en enhet.
Her finner du råd og tips om hvordan du kan se opptaket

 

Inderøy vgs, 3. klasse musikk, dans og drama presenterer:

«Our House»
Av Tim Firth

Denne musikalen bygger på musikken av det britiske bandet, Madness. «Our House er historien om Jon Nerby. Den kvelden han fyller 16 år tar han med seg Sara på en romantisk date. De bryter seg inn på et anleggsområde for å se utover bygda, og de blir oppdaget av politiet. Jon har to valg: stikke av eller overgi seg. Historien splittes i to parallelle historier, vi følger den gode Jon og den onde Jon.

Musikalen er en reise gjennom en ung manns liv fra den dagen han fyller 16 og fram til begynnelsen av 20-årene, en reise som tar mange vendinger. De to ulike historiene blir observert av Jons avdøde far, som anger på sine valg og som prøver å unngå at sønnen skal gjøre de samme fatale valgene han selv gjorde.

Dette er en leken og kreativ oppsetning som inneholder mye musikk, sang, koreografi og overraskende sceneløsninger.
Det er første gang denne forestillingen spilles i Trøndelag, og det er en glede å presentere denne «madness» forestillingen til et bredt publikum. Det er viktig å gi humor, kjærlighet, ungdommelig mot, energi og varme i denne utfordrende tida der smittevern og redsel har begrenset kulturlivet i Trøndelag.

Endelig, så kan vi få vise frem årets storproduksjon i 2021, som Jon synger i tittellåta: «vårt hus e der det skjer»

Spilletid: 2 ½ time inkl. pause (20 min).

Regi Hilde Brørs
Koreografi Jannicke Elnan
Sanginstruksjon Roger Moen
Orkesterleder Bjørn Håvard Bakken
Scenograf Beatriz Vega
Produsent Gunnhild Steppling

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?