Martnasfæst i Namsos AVLYST

Nexans-bygget

Billett kr. 470,-

Aldersgrense: 18 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes ved å ta kontakt med Kultar på epost [email protected]

MARTNASFÆST!

Namsosmartnan inviterer til den tradisjonelle årlige storfesten i Namsos.
Lørdag 15. august spiller PLUMBO og CHARLIE RACKSTEAD & THE STICKLESBERGEN RAMBLERS i Nexans-bygget.

PLUMBO:
Endelig spiller Sande-bandet Plumbo i Namsos!
Plumbo blander sjangere som pop, rock, folk, country og boogie,musikken betegnes ofte som festrock.
Det er alltid høy feststemning og stor allsangfaktor på konsertene..
Med de siste årenes massive hiter som “Bade naken” , “Møkkamann” og “Ja vi elsker (Typisk Norsk 2019)” fenger bandet publikum i alle aldre.

CHARLIE RACKSTEAD & THE STICKLESBERGEN RAMBLERS:
Den 4. September 2013 besøkte Norsk-Amerikaneren Charlie Rackstead radioprogrammet Lønsj i NRK P1 for aller første gang med sin oversatte Amerikanske countryversjon av Dumdum Boys klassikeren «Splitter Pine». Det ble starten på en eventyrlig reise til lands og til vanns og i luften med, som nå kulminerer med bandets tredje fullengder-album «Third Time’s a Charm». Oppskriften er selvsagt den samme, med kjente og kjære Norske pop og rockeklassikere i Amerikansk Countrydrakt. Men det er samtidig et langt mer selvsikkert, stilsikkert og komplett band som nå teller opp igjen.

Med kirurgisk språklig presisjon, fjellstøtt drivende komp, livsbejaende og kyndig strengeleik toppet med englekor iført cowboyhatter, dundrer gjengen fra Sticklesbergen i Minnesota over prærien som en karavane med nybyggere, fast bestemte på å finne fruktbar jord å sette gitarene sine i. Og er det noe Norge har, så er det fruktbar jord for Countrymusikk.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?