Billettsalg på nett til Juletoner med Pocus og Runa Hestad Jensen og Ola Marius Ryan i Vinne Kirke. Det skjer i Verdal.

Juletoner

Vinne kyrkje

Kl. 19.00
Ordinær kr. 250,-
Barn t.o.m 15 år Gratis.

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Vinne kirke, Kjerkflata, Verdal, Norge

Julestemning med Pocus og sangerne Runa Hestad Jenssen og Ola Marius Ryan.

Med denne førjulskonserten byr Pocus på en helt spesiell konsertopplevelse med tradisjonelle julesanger arrangert i ny drakt. Arrangementene er gjort av musikerne selv med utgangspunkt i Pocus sin litt uvanlige besetning; obo, cello og piano. Det blir kjente og kjære julesanger i en klassisk og akustisk stil, og med enkelte bi-instrument-overraskelser på enkelte arrangement. Sammen med de to vakre stemmene blir det en klangfull, vakker, leken og stemningsfull opplevelse, forsterket av det vakre kirkerommet.

Det er i år hele 5 år siden fylkesmusikerne i Pocus fikk idèen om å arrangere kirkekonserter i førjulstiden. På den aller første konsertturnèen hadde Pocus med seg de eminente sangerne Runa Hestad Jenssen – sopran og Ola Marius Ryan – tenor. Dette ble en stor suksess, og siden den gang har mange trøndere fått oppleve «Juletoner» som har spilt over 20 kirkekonserter i bygder og grender rundt omkring i det store fylket vårt.

Vårt lille ensemble ønsker med denne perlen av en julekonsert å fylle alle med litt god gammeldags julestemning i en ellers så hektisk førjulstid. Vi og gleder oss til å komme å spille og synge for dere!

Ta deg tid til dette avbrekket i julestria, vi lover deg – det er verdt det!

Arrangør: Vinne sokneråd

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?