Billettsalg på nett til Inderøy Jazzforum

Hovedøen Social Club

Primstaven, Inderøy

Kl. 20.30
Ordinær kr. 250,-
Barn t.o.m 15 år kr. 100,-
Student kr. 150,-
Honnør kr. 200,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billet

Inderøy jazzforum kåret til Årets jazzklubb i 2020!

Det blir salsa og cubanske rytmer blandet med gamle norske slagere når Inderøy Jazzforum inviterer til konsert! Nå blir det dans og moro med «Når kastanjene blomstrer» og «Jeg vil ha en blå ballong» i salsa-takt! Inderøy jazzforum slår ekstra på stortromma denne gangen, og feirer sent men godt at vi ble kåret til Årets jazzklubb i 2020! Dette er musikk for alle aldre og alle ører! Vi forventer fullt hus!

Hovedøen Social Club
I over 12 år har Hovedøen Social Club fusjonert rytmer fra Havanna med eldre norske pop-perler, og resultatet har vært overraskende, morsomme og dansbare cubanske versjoner av norske slagere. Bandet ble dannet i 2007 og slo for alvor gjennom da «¡Que viva Noruega!» kom, sommeren 2008. Våren 2009 kom oppfølgeren «¡Ay caramba!». Konsertsamarbeidet med KORK ble en stor suksess og «Klassikere a la Cuba» spilles jevnlig på TV-stasjoner i Latin-Amerika.
Vi slår ekstra på stortromma denne gangen, og feirer sent men godt at vi ble kåret til Årets jazzklubb i 2020! Dette er musikk for alle aldre og alle ører! Vi forventer fullt hus !
Foto: Bård Henrik Mathisen
Sverre Indris Joner – piano, bandleder,
Sergio Gonzalez – sang,
Eduardo Cedeño – timbales,
Ole Marius Melhuus – bass,
Ruben Pirela – congas,
Erik Eilertsen – trompet

Arrangør: Inderøy Jazzforum

«Salsa til folket! Hovedøen Social Club spiller Splitter pine!»

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?