Hagergrynkompaniet 2013

Tindved Kulturhage

Billett kr. 200,-

«Hagergryna» slår
til igjen og igjen

Hagergrynkompaniet – i samarbeid med Kulturkontoret – trår til og arrangerer Adventsmatiné i Tindved Kulturhage, teater­salen, 1. desember (1. søndag i advent). Hagergrynkompaniet sikter inn på å nå publikum i godt voksen alder, men forestillingen er selvsagt åpen for alle. Gjennom dette arrangementet ønsker vi å legge til rette for en trivelig 1. søndag i advent for vårt publikum. Vi skal presentere god og trivelig underholdning og publikum skal få delta i allsangene.

Hagergrynkompaniet ble etablert i slutten av 2006, og dette er den 8. adventsmatineen «kompaniet» arrangerer. Det inngår i vår målsetting å bidra til kulturopplevelser for den godt voksne generasjon, og vi tror forestillingen i så måte blir midt i blinken.

Mange gode krefter kommer til å bidra i forestillingen. I år er Trond Haugmark vår hovedgjest. Han jobber til daglig som psykiatrisk sykepleier i bedrifthelsetjenesten Preventia medisinske senter i Oslo. Han har vært vokalist under Olsokjazzen og på lørdagscafe ved SNK. I Oslo synger han i Songlaget i BUL og har i flere år vært solist på deres julekonserter på «O’helga natt». Trond skal også være solist med den på matinéen. Han setter stor pris på det arbeidet Hagegrynskompaniet gjør og gleder seg til å bidra på adventsmatineen.

I likhet med i fjor spiller Petter Andreas Røstad jr. tradisjon tro opp med «Jularbos julvals», sammen med Asmund Bjørken og Kalles orkester. André Dyrstad er med samt teaterstudentene ved HINT vil tradisjon tro være ilag med oss med flott korsang.

Kalle Garli, Jan Erik Garli og Ronni Garli danner også i år matinéens adventsorkester. Irene Kverkild vil lese dikt. Hagergryn-koret er med å synger julen inn. Konferansier er Rune Dillan.

I tillegg til sceneunderholdningen blir det allsang slik at publikum også får være med å synge julen inn

Trond Haugmark

Trond Haugmark

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?