Glittertinden dametur

Glittertinden

Turen koster kr. 680,-

Aldersgrense 18 år

Salget starter 15. feb. kl. 18.00

Dette er en eksklusiv tur kun for damer, så her slipper du mas fra mann og barn, her legges alt til rette for en tur for deg og dine bekjente. Dette er en tur kunngjort damer og aldersgrense er 18 år.

Glittertinden er Norges nest høyeste fjell, og med side 2465 moh. er dette en fjelltopp med god og spektakulær utsikt.

For å komme til Glitterheim der toppturen starter, må man enten sykle eller gå fra parkeringsplassen. Det er ca 8-9 km fin grusveg inn mot hytta, og sykler kan leies på stedet.

Man må ha overnatting fra dagen før selve toppturen starter. Det er valgfritt om man overnatter etter toppturen, eller om man starter på returen mot parkeringsplassen på direkten etter å ha vært på toppen.

Overnatting og mat kommer i tillegg, og dette bestilles direkte hos Glitterheim så får du den typen overnatting du ønsker. Det er altså flere typer overnatting, så dere velger dette selv etter eget ønske og ledig kvalitet. Dette er ei DNT-hytte.

– for de som skal på topptur den 8.7 og 10.8, vil det bli satt opp et klokkeslett for felles oppmøte og avgang fra parkeringsplassen på ettermiddagen.

– de som skal på topptur den 9.7 og 11.8 må selv komme seg inn til Glitterheim i løpet av dagen.

Kvelden før toppturen er det “FØRERTIME” kl 21:00 med guiden som leder turen dagen etter. Her får dere litt informasjon og anledning til å stille spørsmål om bekledning og andre ting.

I tillegg til guiding og reiseleder, er leie av teknisk utstyr er med i prisen. Deltakerne må påregne å bære tau og isøks som deles ut fra arrangør.

Påmeldingsskjema Glittertinden

Vi trenger en bekreftelse på at du har lest vilkårene for turen før du går videre for å kjøpe billetter.

NB! Sidene åpner 15.02. kl. 18.00

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?