Billettsalg på nett til Galdhøpiggen Kids fjelltur med Jotunheimen Arrangement

Galdhøpiggen KIDS 2022

Galdhøpiggen

Ordinær kr. 495,-
Barn t.o.m 15 år kr. 395,-

Les mer om turen nedenfor. Der finner du et bekreftelseskjema som fører inn til billettsalget. Du må fylle ut to skjema i kjøpsprosessen. Turen er ikke sikret før du har kjøpt billett.

 

Tur til Galdhøpiggen på barnas premisser! Dyktige guider fra Jotunheimen arrangement tar deg barnevennlig til toppen!

Galdhøpiggen Kids er topptur på barnas premisser! Med sine 2469 moh. er Galdhøpiggen Norges høyeste fjelltopp. Vi tar deg over Styggebreen og opp til toppen spesielt tilrettelagt for barn!

Dagstur

Turen til Galdhøpiggen er en fin dagstur som er beregnet til å ta mellom 6-9 timer avhengig av tempo og pauser. Hos oss vil du gå i 15 mannstau, noe som gjør det enklere å regulere tempoet etter gruppens behov. Vi sikrer at alle får en god pause på toppen. Utstyr som kreves er gode fjellsko samt klær for ferdsel i høgfjell. Vi stiller med alt av sikringsutstyr som sele og tau.

Oppmøte

Oppmøte for turen er på parkeringsplassen ved Juvasshytta. Avgang derfra kl 08:00 på alle turene. Transport opp dit, overnatting etc må hver enkelt deltager stå for selv.
Turen er barnevennlig, etter som taulaget ikke har et ubegrenset antall deltakere. Større fleksibilitet vil du sette stor pris på! Barnefamilier har fortrinnsrett til turen. Du kan også melde deg på som voksen, men turen går på barnas premisser. Dato og antall velger du etter at du har bekreftet å ha lest vilkårene.

Nyttig info:

Du kan se kart og fakta på lommekjent sinde sider
Bekledning og pakkeliste finner du her 

Arrangør: Jotunheimen Arrangement

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?