Billettsalg på nett til Levanger Mannsonglag og Levanger Musikkforening i Levanger Kirke. Det skjer i Levanger

Den tradisjonsrike julekonserten 2023

Levanger kirke

KL 16.00

Ordinær kr. 320,-
Barn t.o.m. 15 år  kr. 200,-
Student kr. 200,-

Dørene åpner kl. 15.20

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Levanger kirke, Tollbugata, Levanger, Norge

Den tradisjonsrike julekonserten som alltid gir julestemning

Dette er den mest tradisjonsrike julekonserten i Levanger kirke. Levanger mannssonglag og Levanger musikkforerning har samarbeidet om denne konserten i mange år. Årets solist, sopranen Veronika Moan, skal synge sammen med både kor og korps samt fremføre egne sanger. Kantor Erling Nergaard er med på både orgel og flygel.

Veronika Moan er en klassisk sanger under masterutdanning ved NTNU Institutt for musikk. Hun har gjort frilans- og solistoppdrag i Innherred og Trondheim, og var bl.a. høsten 2019 sopransolist i Faures Requiem i Levanger kirke. I 2019 sang hun og rollen som Tonje i Bertil Palmar-Johansens opera Babykaos, med turneer i Trøndelag, Kristiansund og Hamar.
Hun har sunget i flere kor og ensembler, som Opera Trøndelags operakor i produksjoner fra 2015-2018, og Gluck’s Orfeus Ed Euridice med Trondheim Vokalensemble i 2019. Sommeren 2021 var hun medvirkende i korverket Vesper av Anna Ida Pezzot, som ble skrevet i anledningen Prosjekt 21 og fremført i Klemenskirken. Fra 2021 har hun vært en del av det nyoppstartede ensemblet Nidaros Vokalensemble. Hun har også sunget solistisk på innspillinger som gis ut 2022/2023.

Annonser

Hva med et godt måltid på San Sebastian?

Book bord her!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?