Overnatting og veibeskrivelse

Innherred er et distrikt i Trøndelag som består av bygdene rundt de indre delene av Trondheimsfjorden. Levanger, Verdal, Inderøy (Hylla, Røra), Steinkjer og Snåsa er kommunene som regnes som en del av Innherred. Frosta, Leksvik og Namdalseid regnes noen ganger som en del av Innherred, og andre ganger som en del av naboregionen.

Avstander på Innherred

Fra Trondheim Lufthavn Værnes (Stjørdal)  til:

  • Levanger Stasjon – 48 km.
  • Verdal Stasjon – 61 km.
  • Røra Stasjon (Hylla) – 77 km
  • Inderøy – 77 km (Tog til Røra og buss/taxi videre – 7,5 km)
  • Steinkjer Stasjon – 90 kmMalm – 114 km (Tog til Steinkjer og buss/taxi videre – 23,9 km)
  • Snåsa Stasjon 147 km
  • Lierne – 227 km 

Overnatting Levanger

 
Thon Hotell Backlund, Levanger
Ligger i Levanger Sentrum 13 km. fra Verdal Sentrum og 72 km. fra Veresspelet. Gangavstand fra Levanger Stasjon. Du kan ta tog fra Levanger stasjon til Verdal og buss videre til til Veresspelet
 
Levanger Camping
På Levanger Camping har vi 132 oppstillingsplasser for campingvogn, bobil og telt. Samtlige plasser har mulighet for strømtilkobling.

Overnatting Verdal

Verdal Hotell
Ligger i Verdal Sentrum. Gangavstand fra Verdal Stasjon. 63 km. til Veresspelet. Buss til arenaen går fra Verdal Stasjon.

Thon Hotel Verdal
Ligger i Verdal Sentrum. Gangavstand fra Verdal Stasjon. 63 km.  fra til Veresspelet. Buss til arenaen går fra Verdal Stasjon.

Scandic Stiklestad Hotell, Verdal Ligger 4 km. fra Verdal stasjon og Verdal Sentrum i tilknytning til Stiklestad Nasjonale Kultursenter. 60 km fra til Veresspelet. Buss til arenaen stopper like utenfor.

Austnes Camping
Austnes Camping ligger i Vuku på vei til Veresspelet. 15,3 km. fra Verdal Sentrum og 47 km. Veresspelet. I Vuku finner du butikk, bensinstasjon, kafe og gatekjøkken. Verdalselva med laksefiske ligger like ved. Buss stopper i Vuku sentrum som ligger 2-300 m fra campingen.

Stiklestad Camping
Stiklestad Camping ligger 7,5 km. fra Verdal Sentrum like etter Stiklestad Nasjonale Kultursenter.  Verdalselva med laksefiske ligger like ved. 

Soria Moria Camping
Soria Moria Camping ligger 5 km. fra Verdal Sentrum.

I tillegg til vår oversikt over overnatting Verdal, finner du overnattingsmuligheter i nabokommunene nedenfor.

Overnatting Inderøy (Hylla, Røra)

Koa Camping
Koa Camping ligger idyllisk til helt nede ved Trondheimsfjorden i Inderøy kommune.
Campingplassen har 70 sengeplasser fordelt på 17 hytter av ulik standard, samt ca. 60 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner (herav ca. 23 faste).
Hytter og oppstillingsplasser ligger solvendt til og har panoramautsikt utover Trondheimsfjorden, som sies å være Norges lengste åpne fjordstrekning. Det er gangavstand fra Koa Camping til Hylla Arena.

Den gyldne omvei
Turistdestinasjonen Den gyldne omvei ligger i Inderøy kommune med en rekke overnattingstilbud og aktiviteter. Se egen lenke med informasjon

Overnatting Steinkjer

Quality Hotel Grand Steinkjer

Tingvold Park Hotel, Steinkjer

Guldbergaunet Camping, Steinkjer

Malm Hotel, Steinkjer
Ligger i Malm, 23 km fra Steinkjer sentrum

Overnatting Snåsa og Lierne

Snåsa Hotell, Snåsa

Overnatting i Lierne