Billettsalg på nett til Jul i Sul med Sul Sangkor. Det skjer i Verdal

Jul i Sul 2022

Julestemningen får du med Jul i Sul!


Billettsalg på nett til Bakgårdsfestivalen på Levanger

MÅ PÅ BEHANDLING

En potensielt forpliktende prat mellom Morten Ramm, Vegar Tryggeseid, og gjest som har, skal eller MÅ PÅ BEHANDLING. Dette ble en suksess i 2020. Podcasten er fremdeles en av de mest populære. VELKOMMEN SKA DU VÆRRA Arr. Bakgårdsfestivalen


Billettsalg på nett til Rebella Hex på Inderøy

Rebella Hex

Hva skjer hvis ei virkelig gryte-heks slår seg til på Inderøy –  for å konkurrere med kokkene langs Den Gyldne Omvei?


Billettsalg på nett til Kveli Rånes Bremseth på Frosta og Holtålsen med showet Artighet varer lengst

Kveli Rånes Bremseth

Nå er Kveli Rånes Bremseth på veien igjen, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst». Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene. Det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing.


Billettsalg til Stautrevyen Staut Teaterlag på Statland

STAUTREVYEN 2022 – “På gult nivå”

STAUT-teaterlag presenterer Stautrevyen for 2022, “På gult nivå”! Endelig er tida snart kommet! Tida når vi skal krype ut av korona-dvalen og igjen sette beina på scenen. Vi ser fram til å møte vårt publikum igjen som aldri før, og skal i kjent STAUT-stil gjøre det vi kan for å sette et smil på fjeset […]


Billettsalg til barnas dag med Boje som har trylleshow

Barnas dag

Barnas dag på Scandic Hell blir en superdag med masse moro! Det blir trylleshow fra kl. 12-13 og stor innendørs aktivitetspark.  Alle barna får figurballonger og møte alle dyrene. Hva med en selfie med favorittdyret og en ekte tryllekunstner?


Billettsalg til Magisk Aften med Boje

Magisk helaften ved Scandic Hell

Magisk aften, underholdning i verdensklasse! Artister fra hele verden, fantastisk tre-retters middag, levende musikk, show!