Billettsalg på nett til Russerevy. Det skjer i Verdal

Russerevy – avbussing

Aula Verdal vgs

Ordinær kr. 325,-
Barn t.o.m 15 år kr. 230,-
Student kr. 275,-
Honnør kr. 275,-
Gruppe (minst 10): 275,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Riis Bilglass, Stjørdal eller ved sende epost til [email protected]

Endelig er tiden inne for en ny russerevy!

Verdalsrussen 2023 kan endelig etter flere års pause invitere deg og dine til en stund med mye latter. Revyen «Avbussing» tar for seg alt fra lokale samfunnsproblem, dagens russetrender og til hverdagen på Verdal Videregående Skole. Med manus skrevet av Adrian Lyng Malmo og regi av Synne Ørsleie og Sandra Storhaug garanterer vi god stemning!

Strålende kritikk av avisa Innherred. Anmeldelsen er skrevet av nytilflyttet journalist Kent-Einar Myreng og han skriver:
“Og her holder ikke russen tilbake på noe. Jeg elsker å se den margforbannede Emma Kjenstadbakk som spiller den bortkommende datteren til naturikonet Jens Kvernmo. Her snakker vi vokalprestasjoner som overgår samtlige death metal-vokalister på hele Innherred”

“Jeg storkoser meg. Og jeg fikk regelrett vondt i magen da mopedbil-sketsjen med Mats Larsson Sivertsen kommer. Måten han eier scenegulvet på med sine bevegelser på er helt majestetisk”

“Regien står fjellstøtt i balansen mellom komikk, frustrasjon, regelrett drama og geniale dansenummer. Sistnevnte skulle jeg gjerne sett mer av, for de sitter virkelig som et skudd med god lyd, spenstige lys, ekstremt gode koreografier og herlige visuelle virkemidler. Her snakker vi i aller høyeste grad på like godt nivå som Verdal Teaterlags «Optimist», om ikke bedre”

For abonnenter trykk her

2019

Dette er russerevyen som ble avlyst uka før premiere pga. korona. Ferdig innøvd russerevy som ingen fikk se

2019

2023

2013

2011

2009

Annonser

Fæby Bryggeri ligger like i nærheten og serverer skamgod mat og drikke!

Book bord her!

Gavekort på kultar.no

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?