Billettsalg på nett til Vision of Tango i Levanger Kirke

Vision of Tango – Håkon Skogstad og Trondheimsolistene

Levanger kirke

Fredag
kl. 19.30
Ordinær kr. 400,-
Honnør kr. 300,-
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Spellemannsprisen i kategorien Klassisk 2022

Vinner av Spellemannsprisen i kategorien klassisk 2022!
Albumet Visions of Tango, med Håkon Skogstad og Trondheimsolistene ble til i 2021 i forbindelse med Astor Piazzollas 100års-jubileum og inneholder Håkon Skogstads arrangementer av Piazzollas musikk med pianoet i fokus, samt Skogstads originalverk «Concerto for Piano and String Orchestra» i fire satser. Plata har mottatt flere strålende anmeldelser og fikk i 2022 Spellemannsprisen i kategorien Klassisk.

Musikken befinner seg i krysningspunktene mellom jazz, klassisk, samtid og verdensmusikk, og er en videreføring av Skogstads flerårige prosjekt som går ut på å redefinere pianoets rolle i tangosjangeren. Dette startet med soloalbumet «Two Hands to Tango» innspilt i New York, som har mottatt over 30 strålende anmeldelser internasjonalt. Musikken er, i Skogstads egne ord, «Riff-basert klassisk musikk i Argentinske rytmer».

Håkon Skogstad mottok Paul Okkenhaugprisen i 2018 og prispengene har vært med å finansiere albumet Visions of Tango. Vi er veldig stolt av å få Skogstad tilbake til Innherred og få fremført hans musikk i Paul Okkenhaugs arbeidskirke.

Konsertprogrammet vil presentere musikken fra den kritikerroste plata (verker av Piazzolla og Skogstad), samt urframføring av ny musikk og andre musikalske godbiter.

Arrangør: Levanger Kulturkirke

Lytt til albumet Vision of Tango her

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?