Tid for ettertanke – del 1: “Markusevangeliet”

Levanger kirke

Ordinær kr. 250,-
Barn 2-14 år gratis men må ha billett
Ungdom f.o.m 15 år kr. 100,-
Student kr. 100,-
Honnør kr. 190,-
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Tid for ettertanke  er et konsertprosjekt med 2 konserter. Du kan kjøpe en samlebillett  som gir deg 2 konserter til rabatert pris.  Når du har kjøpt samlebilletten må du gå inn på hver enkelt konsert og hente deg ut en plassbillett.

  1. Kjøp «Samlebillett – Tid for ettertanke» (Det gjør du ved å trykke på lenken som ligger på hver enkelt pris)
  2. Gå inn på hver enkelt konsert og sikre deg en plassbillett ved å trykke på samlebillett voksen eller honnør eller ungdom

Voksen kr. 500,-
Honnør kr. 380,-
Ungdom/student kr. 200,-

Konsertserien er i Levanger kirke følgende dager:
Lørdag  26. mars kl. 18:00 Tid for ettertanke – del 1: “Markusevangeliet”
Lørdag 2. april kl. 18.00 Tid for ettertanke – del 2: “This is what I go out to seek”
Har du Årskort kan du benytte dette og kun hente deg ut plassbillett på hver enkelt konsert.

Forestillingen er en del av Levanger Kulturkirkes to konserter «Tid for ettertanke». Disse to konsertene går i dybden på menneskelivet, hvem vi er og hvordan vi påvirker verden rundt oss. I ukene før påske, som i kirka kalles fastetiden, oppfordres vi til både å gå inn i oss selv og ha et særlig fokus på nestekjærlighet. Vi håper disse to konsertene vil gi rom for ettertanke.

Christian Stejskal, forteller, fotograf og fiolinist.

Markusevangeliet er evangelisten Markus` beretning om Jesu` liv og virke. Evangeliets 16 kapitler kan deles inn i rundt 90 beretninger, assimiler og liknelser, og er det korteste av de fire evangeliene i det Nye Testamentet. Christian Stejskal forteller Markusevangeliet – teksttro og uten manuskript.
Han har reist på kryss og tvers i Midtøsten og gått i Kristi fotspor og fotografert det kulturelle landskapet i Israel, Jordan og Egypt på leting etter 90 Bibelske motiver som illustrerer Markusevangeliets 16 kapitler, og som vises på en skjerm samtidig som han forteller evangeliet.
Fotografiene illustrerer evangeliet med utgangspunkt i om Jesus hadde kommet til et Postmodernistisk Midtøsten i 2020.Dette er satt sammen med korte innslag av egenkomponert musikk spilt på fiolin.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?