THE FINAL GIG part I

Øyna

Kl. 18.00 – Bokbad/Litteratur/musikksamtale/kr.  175,-
Kl. 20.00 Finn Bjelkes Popquiz kr. 220,-
Kl. 22.00 The Rainmakers akustisk kr.  310,- (350,- ved inngang)
Fredagspass Final Gig part I kr. 530,
Arrangementet er flyttet utendørs og vi har åpnet opp for salg av flere plasser!

Når The Rainmakers spiller sin siste konsert i Europa i Langfjæran den 27. juli, blir det for dumt å ikke gjøre det til en liten festival! Derfor tar vi i bruk fredag den 26. juli også, og vi har fått med oss The Rainmakers til å gjøre en helt unik konsert på toppen av Inderøya – på Øyna – Konserten blir akustisk, svett og intens. Det blir selvfølgelig også mulig å felle en liten tåre.

Bob Walkenhorst i The Rainmakers er en av vår tids store låtskrivere. På Øyna er Walkenhorsts sangtekster tema for en kombinasjon av intervju og boklansering, der forfatterne Levi Henriksen og Lars Mytting skal intervjue Bob Walkenhorst om hans sangtekster og hvordan de har blitt til.

Levi Henriksen beskriver Bob Walkenhorst som «…intet mindre enn en Mark Twain med en elektrisk gitar.» Lars Mytting velger følgende ord «…har en egen slagkraft i musikken som fører disse tekstene opp i en egen himmelsfære». Les mer om forfatternes forhold til The Rainmakers på www.thefinalgig.com.

I tillegg lanseres en helt ny bok; «Scribbling on the Walls of the Mansion», med et utvalg av Bob Walkenhorsts tekster i meget begrenset opplag. Forord til boka er skrevet av ingen ringere enn verdens mest kjente fan av The Rainmakers; Stephen King, i tillegg til forord av Levi Henriksen og Lars Mytting. Boka inneholder også en spesialskrevet novelle av Jo Nesbø, inspirert av Walkenhorsts låter The Lakeview Man og Long Gone Long.

OG – vi skal ha Quiz – Med kanskje Norges absolutt største Quizmaster – selveste Finn Bjelke. Før den akustiske konserten med “The Rainmakers” vil Finn Bjelke holde quiz I beste rockeklassikerånd, og her blir det trangt om plassen, så meld deg på tidlig. For informasjon om lagoppstilling og påmelding sjekk facebook og www.thefinalgig.com.

Finn lager et musikalsk spørreprogram spesialtilpasset de som er til stede, og alle som har hørt ham eller deltatt på hans Popquiz- programmer vet hvilken lun og munter stemning han skaper.

Boklanseringen/intervjuet med Bob, Levi og Lars, begynner klokken 18.00. Finn Bjelkes popquiz starter kl. 20.00 og The Rainmakers’ akustiske konsert starter kl. 22.00.
Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, eller én billett til alle tre arrangementene.

Det blir selvfølgelig mulig å kjøpe seg mat, og www.øyna.no kommer til å lage en festivalmeny. Alle rettigheter.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?