THE FINAL GIG part I

Øyna

Kl. 18.00 – Bokbad/Litteratur/musikksamtale/kr.  175,-
Kl. 20.00 Finn Bjelkes Popquiz kr. 220,-
Kl. 22.00 The Rainmakers akustisk kr.  310,-
Fredagspass Final Gig part I kr. 530,- 

Når “The Rainmakers” spiller sin siste konsert i Europa i Langfjæran den 27. Juli, blir det for dumt å ikke gjøre det til en liten festival! Derfor tar vi i bruk fredag den 26. Juli også, og vi har fått med oss “The Rainmakers” til å gjøre en helt unik konsert på toppen av Inderøya – på Øyna – Konserten blir akustisk, svett og intens. Det blir selvfølgelig også mulig å felle en liten tåre.

OG – Vi skal ha Quiz – Med kanskje Norges absolutt største Quizmaster – selveste Finn Bjelke. Før den akustiske konserten med “The Rainmakers” vil Finn Bjelke holde quiz I beste rockeklassikerånd, og her blir det trangt om plassen, så meld deg på tidlig. For informasjon om lagoppstilling og påmelding sjekk facebook og www.thefinalgig.com

Finn lager et musikalsk spørreprogram spesialtilpasset de som er til stede, og alle som har hørt ham eller deltatt på hans Popquiz- programmer vet hvilken lun og munter stemning han skaper.

The Rainmakers er en av de store inspirasjonskildene til flere av Norges mest kjente og dagsaktuelle forfattere, og to av dem – Levi Henriksen og Lars Mytting – kommer til Øyna for å samtale med Bob Walkenhorst om hans rockelyrikk og hvordan tekstene har påvirket forfatterskapet deres. Levi Henriksen, som også har 30 års fartstid som rockemusiker, beskriver Bob Walkenhorst som «…intet mindre enn en Mark Twain med en elektrisk gitar.» Lars Mytting ble for alvor kjent da han skrev Norges nasjonalleksikon om ved – “Hel ved” og beskriver The Rainmakers med «…en egen slagkraft i musikken som fører disse tekstene opp i en egen himmelsfære». Les mer om forfatternes forhold til The Rainmakers på www.thefinalgig.com.

I tillegg så lanserer vi selvfølgelig en helt ny bok, med et utvalg av Bob Walkenhorsts tekster i meget begrenset opplag. Forordet er skrevet av ingen ringere enn Stephen King i tillegg til forord av Levi Henriksen og Lars Mytting.

Det er begrenset antall billetter til alle arrangementene.

Arrangementet begynner klokken 18.00, og vi kommer tilbake med bekreftede tidspunkter for hele kvelden.
Man kan kjøpe enkeltbilletter, eller én billett til alle tre arrangementene.

Det blir selvfølgelig mulig å kjøpe seg mat, og www.øyna.no kommer til å lage en festivalmeny. All mat denne kvelden må forhåndsbestilles – Mer informasjon kommer. Alle rettigheter.