Billettsalg på nett til Gras i Langfjæran. Det skjer i Inderøy

THE FINAL GIG part II

Langfjæran Arena - Mosvik

Billett kr.  kr. 545,- (Kr. 595,- ved inngang  fra kl. 18.00)

Se fredagsprogram her 

Praktisk info om overnatting, bobilparkering osv. finner du her 

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Ikke tilrettelagt for rullestolbrukere. Billettkjøpere som har fysiske handicap bør ta kontakt så finner vi en løsning.

Praktisk info:
LØRDAG 27. JULI – The Final Gig: The Rainmakers’ Farewell to Norway på Langfjæran

15.00: Åpning av kunstutstilling ved ordfører Ida Stuberg
Lokal billedkunstner Lise Brissach har latt seg inspirere av The Rainmakers og Bob Walkenhorsts tekster i utformingen av denne kunstutstillingen. Salg av originaler og trykk.

Salg av mat ved Brød Og Cirkus samt kaffe/mineralvann fra kl. 15.00.
Salg av alkoholholdig drikke fra klokken 16.00.

17.45: Røra Songlag
18.00: Vintage Reserve
19.00: Gisle Aarlott & Clarion Call – of Norway
20.30: The Rainmakers
(Cirkatider)

Vesker sjekkes i inngangen. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt. Vanlige regler for annet innhold gjelder.

Kjøp billetter her: https://kultar.no/billetter/the-final-gig-langfjaeran/

Event: https://www.facebook.com/events/1129373187240712/

TRANSPORT LØRDAG – VIKTIG INFORMASJON

Det er ikke ordinær biltilgang til Langfjæran på lørdag, med unntak for funksjonshemmede (kan kjøre helt ned, men kan ikke ha bil stående) og bobil-/teltcampere (anvist campsted ca. 400 meter fra scenen – førstemann til mølla!). Ta kontakt ved absolutt behov for parkering.

For at pendelbussen fra Norsk Limtre til Langfjæran skal kunne operere på veien er det viktig at biltrafikken er på et absolutt minimum i tiden før konserten. Publikum som kommer i privatbiler, må parkere ved Norsk Limtre i Mosvik sentrum, hvor det går pendelbuss fra kl. 14.30 til 19.20.

Det går også buss fra Straumen kl. 14.00 (via Jægtvolden fjordhotell), 15.20, 16.00 (via Jæktvolden fjordhotell), 17.20 og 18.00. To av disse avgangene starter fra Røra togstasjon med korresponderende tog kl. 15.10 og 17.10.

Busstransport koster kl. 100 tur/retur (kostpris for Trønderbilene). Betal helst med Vipps på bussen, men det er også mulig å betale med kort og kontanter.

Vær oppmerksom på at de siste to bussene etter konserten går fra Langfjæran til Steinkjer og Levanger via Verdal i tillegg til stoppesteder i Mosvik og Inderøy. Dette er ikke aktuelt for tidligere returbusser.

OVERNATTING

Vi setter opp telt- og bobilcamp ca. 400 meter fra scenen (langs veien) lørdag til søndag. Vi har frivillige langs veien som hjelper deg til anvist plass. Det er ikke muligheter for strøm/vann på dette området, så hvis det er nødvendig, anbefaler vi å se på andre løsninger.

Vi har laget en liste over overnattingssteder i nærheten her: https://www.thefinalgig.com/praktisk

Vær oppmerksom på at flere allerede er utsolgt.

Kjenner du noen som ikke har kjøpt billetter ennå, eller som bør vite mer om arrangementet? Hjelp oss med å få ut informasjonen ved å tagge, dele og like!

* Is the automatic translation not making sense? Get in touch if you have any questions. We look forward to seeing you all from beyond the Norwegian border.

En siste konsert – Ikke Madrid, ikke O2, ikke Royal Albert Hall, ikke Oslo Spektrum.

”One Last Gig” – I Langfjæran

”The Rainmakers” har i over 30 år besøkt Europa hyppig, og er selverklærte Norgesvenner. Og det er kanskje også litt av grunnen til at når ”The Rainmakers” nå har bestemt seg for å slutte å turnere utenom USA, så legger de like gjerne sitt ”farewellshow” til Langfjæran, i den bittelille, store, skibygda Mosvik, i Nordens Toscana – Inderøy Kommune. I bittelille Norge.

Mer info på: www.thefinalgig.com  Her er det informasjon om reise, og mulighetene for overnatting, samt hvordan vi kan hjelpe deg med å komme deg til selve arenaen som befinner seg på et eksotisk, bittelite småbruk ved Trondheimsfjorden, langt utenfor allfarvei.

Dette blir en helg stappet med konserter, kunst, litteratur og ikke bare uforglemmelige opplevelser, men også selvfølgelig klisjeen: ”Once in a lifetime”.

Det starter kl. 15.00 med kunstutstilling med Lise Brissach som er åpen frem til kl. 23.00.

Gisle Aarlott & Clarion Call

Gisle Aarlott

Gisle Aarlott platedebuterte med etter hvert legendariske Moas Ark helt tilbake i 1980, men det er nok Clarion Call som vekker flest musikalske minner.  Clarion Call var opprinnelig et psevdonym for Gisle Aarlott, men ble etter hvert navnet på bandet hans, og har tre CDer bak seg. Den siste, In the World, ble utgitt i 2012, og høstet bl.a. følgende beskrivelse i Trønder-Avisa: «…….sanger Paal Waaktar gjerne skulle ha skrevet inn i sitt mest mystiske a-ha-univers.» Siden den gang har Gisle Aarlott fortsatt som soloartist. Hans første plate på norsk, Volum 1, kom i 2015. Adresseavisen skrev følgende: «…betydelig begavelse som låtskriver…melodier med store og finurlige tonesprang som dristig måler krefter i samme idrett som Paul McCartney – og kommer utav det med æren i behold og vel så det!»  Sommeren 2019 er det tid for å la Clarion Call (eller fanfaren som er den norske betydningen av ordet) gjalle igjen. Da spiller Gisle Aarlott & Clarion Call i Langfjæran lørdag 27. juli, sammen med Vinta

ge Reserve og The Rainmakers.

Sentralt i bandet er selvsagt Gisle Aarlotts særegne vokal, som sammen med Anders Myrvold på keyboards har gitt bandet et særpreg som hever dem over mye annet fra 90-tallet. Til tider kan lydbildet minne om både Yes og Marillion, med både progrock og synthrock i bunnen.

Gisle Aarlott & Clarion Call består av Jan Kjetil Haugen(bass), Ståle Norum(trommer), Anders Myrvold(keyboards), Helge Risnes Nyhus(gitar), i tillegg til Aarlott sjøl på sang/gitar. På konserten vil vi få høre låter fra bandets tre album, i tillegg til smakebiter fra Aarlotts solokarriere.

Vintage Reserve

Vintage Reserve; her representert ved to av dem: Leif Arne Olaussen(bass) og Rolf Sørlie(vokal

Ordet «vintage reserve» brukes om kostbare drikkevarer som er lagret lenge. Bandet Vintage Reserve fra Steinkjer svarer godt til navnet sitt. De spiller årgangsmusikk som treffer alle som har et godt forhold til 70-tallsrocken.

Medlemmene har lang fartstid i ulike band, men har spilt sammen som Vintage Reserve i omtrent seks år. Gitaristene Christian Jenssen og Erik Torp skrev etter hvert over hundre låter til bandet, så det ble naturlig å spille inn noe av det. Selve innspillingsprosessen tok omtrent et år, siden medlemmene er bosatt på ulike steder i Trøndelag. Før jul i 2017 ga de ut sitt debutalbum, som er et særdeles godt gjennomført prosjekt. Musikalsk spenner Vintage Reserve vidt; country, blues, soul og klassisk rock. Plata er fremdeles å få kjøpt hos Sørlie Musikk på Steinkjer, der vokalist Rolf Sørlie til daglig sørger for at musikere på Innherred får det de trenger.

Debutplata til Vintage Reserve

Vi er svært glade og stolte over å kunne fortelle at Vintage Reserve skal stå på scenen lørdag 27. juli, sammen med Gisle Aarlott & Clarion Call og The Rainmakers! Hvis du aldri har hørt dem før, kan vi garantere at du ikke blir skuffet. Og skulle du ha hørt dem før, så vil du helt sikkert høre dem igjen!

Bandet består av Rolf Sørlie(vokal), Erik Thorp(gitar), Christian Jenssen(gitar), Tore Hagen(trommer), Leif Arne Olaussen(bass), Dag Roar Eidem(keyboards), Ketil Verdal(saksofon). Hjertelig velkommen til Vintage Reserve på Langfjæran!

 

Langfjæran Arena ligger idyllisk til ved sjøen i Mosvik.

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?