Billettsalg på nett til Helle Karlsdottir Svevekonsert på Treetop Ekne. Det skjer på Levanger

Svevekonsert med Helle Karlsdottir

Fredag 9. august
Treetop Ekne

Kl. 19.00
Ordinær kr. 300,-
Barn t.o.m 15 år kr. 130,-
Student kr. 250,-
Honnør kr. 250,-

Dørene åpner kl. 18:00

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Ankomst: Fra parkering er det ca 1km å gå til campen. Gå videre fra parkeringen og følg skilt til høyre og over bru. Følg stien og du kommer etter hvert inn i Trollskogen der det er skiltet “Svevecamp”

M383+PQ Sandan, Norge

Fra parkering er det ca 1km å gå til campen. Gå videre fra parkeringen og følg skilt til høyre og over bru. Følg stien og du kommer etter hvert inn i Trollskogen der det er skiltet "Svevecamp"

Helle Karlsdottir

Helle Karlsdottir har skrevet musikk siden hun var 3 år og har spilt i band siden ungdomsskolen. I lag med gitaren og den både sarte og kraftige røsta si skaper Helle dype øyeblikk, men byr også på humor og letthet i livet.

Helle har et spesielt godt forhold til naturen og har laget sanger om å rømme til fjells, om å bli tatt med tilbake til havet og om å vokse opp på ei lita øy, med sjøen helt opp i stua. Hun kommer nemlig fra ei lita øy på Nordmøre, der sjøen kan komme helt opp til stua når floa er stor.

Om dagen spiller Helle i flere band fra rolig folk og americana i Dumpster Divas, til hardcore og pønk i Sacred Shit. Hun trubadurer også med materiale fra disse forskjellige banda, med et roligere uttrykk.

Låtene Helle vil formidle i lag med skogen og gitaren denne kvelden vil være av det rolige slaget, med litt sprell innimellom.

Se Helles hjemmeside her

Arrangør: Treetop Ekne

Landsbyen

Dumpster Divas

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?