AVLYST

Aulaen Verdal

Forestillingen avlyses pga. koronasituasjonen. Kjøpte billetter refunderes.

Bill. kr. 400,-  
UNDER 30 kr. 180,-
Honnør kr. 325,-
Coopavtale kr. 300,
– (Du må oppgi kode fra medlemsbrev/app. På appen finner du det under faste medlemsfordeler og Min Side)
Samarbeidspartner kr. 325,- (Statnett, ARK, Bokklubben, Teatervenn Norge, Kulturforbundet Delta, DNB og BoMidt). Du må oppgi kode for å kjøpe billett. Det får du hos din samarbeidspartner.
Scenekort 300,-

NB! Det selges et begrense antall billetter og salen er koronatilpasset. Dvs. at det er to seter ledig mellom hvert kjøp. Du må også registrere navn og tlf.nr.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

“Når folk spør meg hvor jeg kommer fra, misforstår jeg med vilje. Jeg svarer Sandefjord. Og når de spør hvor jeg egentlig kommer fra, så svarer jeg Bodø.”

Forestillingen baserer seg på boken med samme navn og forfatteren sier at hensikten med boken er å kunne føre en samtale om rasisme i Norge. (Her kan du kjøpe boka til rabattert pris)

Fikk hun det som hun ville, hadde dramatiker og forfatter Camara Lundestad Joof sluttet å snakke om rasisme for lenge siden. Hun vil mye heller skrive romaner om vampyrer i verdensrommet, men enn så lenge må science fiction vente mens Camara retter oppmerksomheten vår mot virkeligheten – slik den har møtt og formet henne.

Kjære lærer! Nå kan du søke om fribilletter til deg og din klasse! Ordningen gjelder ungdomsskole, vgs og folkehøgskole. Les mer og søk om billetter på https://www.riksteatret.no/skole/riksteatrets-billettfond/

I boken Eg snakkar om det heile tida gis rasisme i Norge et sannhetsvitne. Gjennom en serie historier og betraktninger fra eget liv, skildrer Camara hvordan rasismen har infisert hverdagen og tankene hennes. Hvordan den har endret måten hun beveger seg i verden, og forholder seg til andre mennesker.

Innimellom historiene tar vi del i tvilen, og frykten for at alt hun gjør, alt arbeidet hun legger inn, til slutt ikke er til noen nytte. At det ikke vil gjøre noen forskjell. Hun ransaker minnene. Hva om hun husker feil? Hvordan skal noen tro henne da?

Eg snakkar om det heile tida har fått svært gode kritikker, og blir nå teater for hele landet i Kjersti Horn sin regi.

Sagt om boken:

“Uttalt og synlig rasisme er de fleste mot, så det Joof ofte fokuserer på er i stedet de små kommentarene, neglisjeringen og tausheten”
Dagbladet (terningkast 5)

“Snakker rett til hjertet mitt. Den river og røsker i huden og pirker i følelsene mine”
VOKS tidsskrift

“Engasjert og sårbart om å vere brun i Noreg. Dette er lettlest strandlitteratur til å bli klok av.”
Framtida.no

På scenen
Ameli Isungset Agbota, Tani Dibasey og Terese Mungai-Foyn

Team
Regissør: Kjersti Horn, Scenograf, Kostymedesigner: Erika Magnusson, Lysdesigner: Tobias Leira, Lyddesigner: Erik Hedin, Dramaturg: Monica Ifejilika og Produsent: Emnet Kebreab

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?