Billettsalg på nett til påskekonsert i Levanger Kirke. Out of darknes Det skjer i Levanger.

Påskekonsert: Out of Darkness

Levanger kirke

Lørdag og søndag kl.18.00
Ordinær kr. 350,-
Honnør kr. 300,-
Student og barn (t.o.m. 17 år) Gratis men må ha plassbillett.

Årskort/abonnement kr. 0,-

Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Historien om Jesu lidelse, død og oppstandelse slik du aldri før har hørt den.

I årets påskekonsert fremføres verket “Out of Darkness” av Torbjørn Dyrud. Et oratorium som tar oss gjennom historien om Jesu lidelse, død og oppstandelse slik du aldri før har hørt den. I motsetning til en tradisjonell pasjon som slutter når Jesus dør, fortsetter “Out of Darkness”  videre, gjennom dødsriket og ut av graven.

Komponisten Torbjørn Dyrud skriver selv om verket: “Det starter og slutter med det utrolige: Gud blir menneske. Og hele dramaets ubegripelige kjerne: dette menneske blir drept, og det er vi som dreper ham. Men Jesus står opp fra de døde, og tilbake står evangeliet om kjærligheten som overvinner og utholder alt, om nåde og tilgivelse, og om livet som er menneskenes lys: vi kan stige ut av mørket.”

Oratoriet er skrevet for kor, forteller, to trompeter og slagverk. Koret fyller mange roller og har ulike oppstillinger underveis og bruker hele kirkerommet – dette skaper spennende effekter som gjør konserten til en helt unik lytteropplevelse.  “Out of Darkness” blander på en sjeldent fin måte teksten vi kjenner om Jesu lidelse fra bibelen, og en musikk som drar oss inn i følelsene, tankene og det indre livet til Jesus. Det er hode og hjerte, kropp og sjel, ord og følelser i en suggererende komposisjon.

Medvirkende:

Innherred oratoriekor
Dirigent: Erling Neergård
Forteller: Helga Haga
Trompet: Jostein Kregnes og Mari Alstad
Slagverk: Anders Kristiansen
Lys: Svein Inge Neergård

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?