Operaen i Bjørvika avd Nord

Ytterøy Bygdetun

Ordinær 430,-

VIP-billett kr. 750,- inkl.  ferge kl. 14.00, guidet busstur på Ytterøy, kaffe på Jørstadsjøkaia, middag på Ytterøy Bygdetun

Buss og billett t/r kr. 530,- (De med billett «med buss» har avgang umiddelbart etter konserten og du blir med ferge kl. 21.45. Disse plassene er nå  utsolgt men det er fortsatt ledig til «Buss runde 2» og ferge tilbake kl. 22.55). Operabodegaen på bygdetunet er åpen etter forestillingen.

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes på Kultar sine utsalgssteder.

Fergetidene fra Levanger:

Kl 1400 (buss)
Kl 1535 (buss)
Kl 1645 (buss)
Kl 1800 (buss)
Har  du ikke kjøpt bussbillett? Du kan kjøpe billett på bussen også!

Retur:
kl 2145 (buss)
kl 2255 (buss)
kl 0030 (buss)

Til årets opera så vil det både være kjente og kjære artister, men også nye fjes å se. Kari Kleiven fra Melhus og Martin Hatlo fra Larvik har begge gjort en rekke roller ved Den Norske Opera og Ballett. Kari gjester Ytterøya for første gang, mens Martin gjorde sin Ytterøydebut som Colline i La Bohéme i 2016. Surnadalingen Brage Einum er student ved Musikkonservatoriet i Trondheim og er allerede en ettertraktet pianist for nettopp denne typen format som på grunn av sin store musikalske bredde. Hommelviks store sønn Torstein Fosmo er i ferd med å slå seg opp som en av våre virkelig store tenorer og ble nylig uteksaminert fra Operahögskolan i Malmö. Han har også en solid bakgrunn fra både korps og revy, noe som gjør ham til et kjærkomment, friskt pust i operaverdenen. Maija Skille og Camilla Vist fra henholdsvis Levanger og Inderøy er faste medlemmer av Ensemble Bjørvika Nord og har begge internasjonale operakarrierer å vise til, men kommer tilbake til Ytterøya så fort anledningen byr seg. Årets største overraskelse er nok Lavrans Haga, som for de fleste er kjent som skuespiller. Han debuterte som Kolbrunarskalden i Spelet i 2017 og skal gjøre rollen igjen i år. De som fikk oppleve ham som Skalden, fikk høre at Lavrans har en stødig baryton – mer enn god nok til å kvalifisere ham som gjest i Bjørvika Nord. For at ikke alt skal gå over styr, har selveste Hildegunn Eggen tatt på seg jobben som konferansier.

Det er salg av både mat og drikke før forestilling, i pausen og etter forestilling. Etter forestillingen så er det Operabodega på Låven i bygdetunet.

Vi har 3 billettkategorier til årets Opera:

VIP billett kr 750,- : Denne billetten inkluderer ferge, guidet busstur på Ytterøy, kaffe på Jørstadsjøkaia og middag på Ytterøy Bygdetun. Denne billetten garanterer også plass på den første bussen som går fra bygdetunet etter forestillingen er slutt.

Billett «med buss» kr 530,- : Denne billetten er med forestilling og buss t/r fergeleiet. De som kjøper denne billetten er også garantert å komme seg med første buss fra bygdetunet etter forestillingen er slutt. Det er lagt av 70 stk av denne billetten. Denne billetten er nå utsolgt men kjøper du «Med buss runde 2»  blir du med ferga som går 22.55.  Operabodegaen på bygdetunet er åpen etter forestillingen.

Ordinær billett kr 430,-: Operaforestilling.

Alle som skal med ferga over til Levanger er garantert å komme seg over iløpet av kvelden selvfølgelig 🙂