Maldito

BROR Trondheim

Ordinær kr 200,-

Student kr 100,-

Aldersgrense: 18 år

Lørdag 24. august inviterer Maldito til konsert på Trondheims beste burgerbar BROR!

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tighte i et bluesbasert rockeformat. Med energien til Jack White (White Stripes) og øset til Rival Sons er dette utvilsomt et band å se opp for fremtiden i Norge. (…) Vi ser veldig frem til fortsettelsen og et helt album med den samme fandenivoldske innstillingen.»
Johnny Andreassen, BluesNews – 2019

Alle fire har røtter fra Midt-Norge, men fant hverandre i Liverpool i 2015. Etter et tresifret antall konserter, to singleslipp og en Tysklands-turné, flyttet de base til hjemlandet. Etter å ha vunnet Union Bluescup 2018 under Notodden Bluesfestival, og sluppet sin debut EP «Stay», har de siste årene gått med til opptredener på klubber og festivaler samt turnéer i Tyskland, England og Norge.

«A band who, to an extent, write in a fairly orthodox blues rock style, but do so with an intensity and an edge that makes them really interesting to listen to.»
Nordic Music Review – 2017

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?