Langfjæran Arena: Drømmen om Amerika

Langfjæran Arena

Bokbad: 120,-
Konsert: 320,-
Bokbad/konsert: 420,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

 

Lørdag 11. august: Bokbad kl. 16.00 Crowmen kl. 19.00 Levi Henriksen - Babylon Badlands kl. 20.30 Langfjæran Arena: "Drømmen om Amerika". Levi Henriksen er kjent som en prisbelønt forfatter. I Langfjæran Arena vil du møte ham både som forfatter og musiker. Han skal bokbades av Magnhild Øvre på låven, før han inntar utescenen i fjæresteinene med bandet Babylon Badlands.

Bokbad kl. 16.00
Crowmen kl. 19.00
Levi Henriksen – Babylon Badlands kl. 20.30

Langfjæran Arena: “Drømmen om Amerika”. Levi Henriksen er kjent som en prisbelønt forfatter. I Langfjæran Arena vil du møte ham både som forfatter og musiker. Han skal bokbades av Magnhild Øvre på låven, før han inntar utescenen i fjæresteinene med bandet Babylon Badlands. Fra barndommen av har Levi Henriksen vært fascinert av det meste som kom fra Amerika: historien om «det ville vesten», musikk, filmer og forfattere. Elvis, Johnny Cash, The Ramones og Tom Petty er artister som han gjerne nevner i tekstene sine og som har inspirert ham, både tekstmessig og musikalsk. Som musikere har Levi Henriksen og Babylon Badlands gjort Torgeir Brandtzægs motto til sitt: Det er bedre å hoppe langt og falle, enn å hoppe kort og stå. Konsertene til bandet er unike opplevelser, der Henriksens tekster og stemme koples sammen med bredbent rock. For første gang siden Levi Henriksen spilte på Steinkjerfestivalen i 2011, kan han nå oppleves live i gamle Nord-Trøndelag.

Inderøyas egen Bjørn Grønvik har også Amerika i blodet, både musikalsk og som kulturelt fenomen. På 90-tallet var han på turné i USA med bandet Scarecrows, som oppnådde strålende omtaler både som studio- og liveband. Etter at han flytta til gården Fjeset i Stokkangrenda, har det blitt lite turneliv og plateutgivelser. Nå har han etablert Crowmen, et band der alle bidrar med ideer til arrangement av Grønviks låter, noe som gir stor variasjon i det musikalske landskapet, som han selv beskriver som americana.

Sjekk Langfjærans egen Youtubekanal

Hjemmesiden til Langfjæran finner du her 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?