Billettsalg på nett til kamfestkonsert i Levanger Kirke

Kamfestkonsert

Levanger kirke

Ordinær kr. 150,-
Student og barn gratis men må ha plassbillett.

Her har du lenke hvor du kan hente ut ledsagerbillett samtidig som du kjøper billetter.

Mykola trio fra Canada!

I samarbeidet med Trondheim kammermusikkfestival presenterer vi en spennende konsert med et av ensemblene fra årets akademi (TICC)!
I år er det akademi for pianotrioer (et ensemble bestående av fiolin, cello og klaver) og det er fire internasjonale utvalgte trioer som har fått plass.

Vi får besøk av Mykola trio fra Canada:
MYKOLA TRIO
Daniel Dastoor – fiolin
David Liam Roberts – cello
Godwin Friesen – piano

Mykola Trio ble dannet ved The Glenn Gould School (GGS) ved Royal Conservatory of Music i Toronto.
De er vellykkede kammermusikere hver for seg, de begynte å spille sammen i 2021 og fikk coaching fra Bryan Epperson. Fem måneder senere vant de førstepremien i GGS Chamber Competition og fremførte Tchaikovskys Piano Trio. Anerkjent for sin dybde av historiefortelling og sterke musikalske overbevisning, har Mykola Trio hatt flere opptredener i Toronto med høydepunkter inkludert en konsert i konsertserien “Concerts at 100” og premiere på et nytt verk for pianokvartett.
Hver for seg bringer de tre artistene lang erfaring til gruppen. Daniel er en vinner av Calgary Philharmonics Marley Rynd-stipend, har opptrådt som solist med Lethbridge Symphony og Calgary Philharmonic, og har konkurrert i Joseph Joachim Fiolin Competition og Fischoff Chamber Competition. Han har et artistdiplom fra GGS, hvor han studerte som Temerty Fellow hos Paul Kantor og Barry Shiffman, og tar nå et artistdiplom i kammermusikk ved San Francisco Conservatory i studioet til Ian Swensen. David Liam mottok Michael Measures-prisen 2021 gjennom Canada Council for the Arts og opptrer regelmessig med Toronto Symphony Orchestra. Han tar for tiden et kunstnerdiplom ved GGS, hvor han er elev av Hans Jørgen Jensen og Andrés Díaz og er Temerty-stipendiat. Godwin vant nylig andre premie ved PianoArts North American Piano Competition og var også kvartfinalist i Dublin International Piano Competition i 2022. Etter å ha fremført konserter med flere orkestre, inkludert Milwaukee, Saskatoon og Regina Symphonies, var hans favorittkonsertopplevelse å dirigere et orkester til andre GGS-studenter fra pianoet. Han mottok et kunstnerdiplom fra GGS og er nå en doktorgradsstudent ved l’Université de Montréal, og studerer med Henry Kramer.
Daniel spiller på en Guidantus-fiolin fra 1737, sjenerøst lånt fra Banff Center for Arts and Creativity. David Liam spiller på en cello som ble laget spesielt for ham i 2017 av den kanadiske instrumentmakeren Garth Lee.

Arrangør: Levanger Kulturkirke

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?