MartnasJens

Havna Scene

Denne konserten er flyttet fra 30.12 til 4.3. Alle som har kjøpt billett har fått nye billetter på epost den 27.1. Eposten kommer fra Ebillett. Sjekk spam hvis du ikke har mottatt!
Billett kr. 325,-

Aldersgrense 20 år.

Dørene åpner kl. 20.00

 

Med tanke på at det er 45 år etter at bandet ble startet, er det litt av en begivenhet når Jens Friedland Band inviterer til en festaften og Julejens i Trønderhallen 6. juledag. Jens Friedland Band (JFB) var i mange år en institusjon i Levangers musikkliv. Med utspring i jazz og viseklubben Jens utviklet JFB seg som et populært band med dansbar og fengende musikk i grenselandet mellom rock, blues og jazz.

Med tanke på at det er 45 år etter at bandet ble startet, er det litt av en begivenhet når Jens Friedland Band inviterer til en festaften og MartnasJens på Havna Scene!  Jens Friedland Band (JFB) var i mange år en institusjon i Levangers musikkliv. Med utspring i jazz og viseklubben Jens utviklet JFB seg som et populært band med dansbar og fengende musikk i grenselandet mellom rock, blues og jazz. I mange år var «Julejens» med JFB et fast innslag i romjula, etterhvert også en tradisjon som «alle» måtte få med seg. Nå har originalbesetningen i JFB igjen tatt opp tradisjonen og vil by på den samme gode musikken og den samme gode stemningen som preget «Julejens» tidligere. Vi garanterer en trivelig kveld som du absolutt ikke vil gå glipp av – her vil nok billetten gå raskt unna!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?