Minnekonsert for Joralf Gjerstad

Steinkjer Kirke

Ordinær kr. 420,-
Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende en mail til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Konserten i Steinkjer kirke vil gi rom for refleksjon rundt Joralfs liv og virke, samt minne om det medmennesket han var.

Viljens Kraft – til minne om Joralf Gjerstad

«Viljens Kraft» – Joralf Gjerstads tonesatte dikt av Chand.

Chand, Steinkjer Mannsang og flere musikere presentere de vakre diktene til Joralf. Konserten vil vise en side av Joralfs tekster som så langt er ukjent for mange. Konferansier for konserten er journalist Viggo Valle.

Chand har kjent Joralf siden tidlig 2000-tallet. Artisten og låtskriveren fra Namsos har flere ganger skrevet låter inspirert av sin eldre venn fra Snåsa. I 2021 overrakk Chand en gave til Joralf i anledning hans 95 – års dag, hvor han hadde tonesatt ti av Gjerstads dikt og spilt de inn live i Snåsa Kirke.

Terning 5 for Hedda Gabler av Dagbladet. Billettsalg kultar.noAlbumet fikk som fortjent tittelen «Viljens kraft» og ble utgitt april 2021. Adresseavisen, ved Ole Jacob Hoel anmeldte albumet ga det terningkast 5! «Joralf Gjerstas salme-livsverk er svært godt ivaretatt i det som er Chands uten sammenligning sterkeste musikkalbum!»

Joralf Gjerstad har gjennom et langt liv tatt imot mennesker både fra inn- og utland som søkte hans hjelp. Han var for mange selve definisjonen på et medmenneske. Noe av det som formet ham var hans nærhet til kirken og den kristne tro. Musikkglad som han var, begynte han etter hvert å skrive dikt selv. Noen av disse har blitt utgitt i hans bøker. Viggo Valle har kjent Joralf i en årrekke og de har ved flere anledninger deltatt sammen på arrangementer og konserter. Joralfs barnebarn Frøydis Jørstad vil også bidra under konserten.

Konserten i Steinkjer kirke vil gi rom for refleksjon rundt Joralfs liv og virke, samt minne om det medmennesket han var.  Sammen med vakker musikk fra Chand vil dette være en konsert man ikke vil gå glipp av.

Gjerstadstiftelsen er arrangør av konserten.

Stiftelsen jobber for å bevare historien rundt og ettermælet til Joralf og Signe Gjerstad, samt videreformidle deres verdier og menneskesyn. Stiftelsen vil takke Steinkjer kirke for å låne ut kirken gratis. Deres begrunnelse for dette er Joralfs betydning for lokalsamfunnet og det medmennesket han var.

Stiftelsen ønsker alle hjertelig velkommen til konsert.

Arrangør: Gjerstadstiftelsen

«Minnekonsert for Jorallf Gjerstad»

Lytt til albumet Viljens Kraft

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?