Inderøyfest

Muustrøparken

Billett som gjelder:
Muuspass kr. 890,- (gir adgang til Muustrøparken både fredag og lørdag)
Lørdagspass kr. 565,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Lørdag vil det være en nedre aldersgrense på 15 år, og hvis du er under 15 år må du ha med foresatte som følger deg.

Violet Road:
Til Inderøy, Nordens Toscana, kommer i år en gjeng nordlendinger som virkelig har satt sitt merke på Norge. De har turnert landet rundt og
sunget seg inn i alles hjerter og hjerner. Med et bakteppe mange festivaler bare kan drømme om har Inderøyfest en helt unik posisjon i regionen. Mat, kultur og natur i skjønn forening, og nå Violet Road på programmet for 2018!
Violet Road var bandet på alles lepper i 2016. De turnerte over hele Norge og fikk mangt et festivalpublikum til å danse natta ung igjen. I år er de klare med nytt materiale og ny turné, og det var da en selvfølge for festivalsjef for Inderøyfest, Yngve Henriksen, at de skulle stå på årets plakat.
– Vi vet Inderøyfest-publikumet kan danse, det viste de på blant andre Silya ifjor, så vi kunne ikke gi dem noe annet en en real bygdefest i år også, sier Henriksen om bookingen.
Inderøyfest har i flere år brukt scener fra hele kommunen til sin festival. Felles for alle stedene er de velkjente og skogkledde åsene med kort vei mellom gårdsbruk og matservering. Inderøy blir ofte kalt «den gyldne omvei», men med ekte trøndersk pågangsmot, samarbeid og vilje har kommunens innbyggere og næringsliv skapt en mat- og naturdestinasjon i verdensklasse – i år er intet unntak!
Inderøyfest er stolt av lokalmiljøet og bruker aktivt lokale matleverandører både til servering og venue. Dette gir publikum en unik opplevelse med mat, kultur og natur i skjønn forening!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?