Hank von Hell

Grill på ville veier, 7610 Rampa

Voksne kr. 590,- inkl. mat

Barn t.o.m 15 år  kr. 450,- inkl. mat

For de som kommer fra fastlandet: Vi setter opp buss til og fra fergeleiet. Dette er inkludert i pakkeprisen. Ferga går kl. 18:00 fra Levanger. Retur med ferge fra Ytterøy kl. 22.35.

Grill på Ville Veier m/Hank von Hell

Vi har vært på ville veier med tapas og med vilt. Med skrei og med råvarer fra Ytterøy. Alle ganger med fullt hus og knakende gode tilbakemeldinger på det vi har servert. Nå tar vi det hele enda noen skritt videre, og får med oss Hank von Hell på fullstendig ville veier.

Vi setter opp flere grillstasjoner, hvor Hank skal ha ansvar for den ene. Gutta fra Grobian, Levangers nye in-sted, skal ha ansvar for en annen. Og resten av stasjonene fylles opp av grillglade kokkelanter, som får frie tøyler i forhold til hva de vil grille – og hvordan det skal serveres. Midt oppi det hele, blir det en gedigen buffet med tilbehør. Dette er GRILL på Ville Veier! Etter at alle har spist seg skikkelig mette, blir det show – som seg hør og bør når Hank er på besøk.

SE videohilsen fra Hank her

Hans-Erik Dyvik Husby, som han egentlig heter, ble kjent som frontfigur i hardrock- og punkbandet Turboneger – under artistnavnet “Hank von Helvete”, men han har også brukt navnene “Hertugen”, “Herr Tugen” og “Hertis”. De siste årene har han begeistret både publikum og kritikere med sine tolkninger av Cornelis Vreewijk og Johnny Cash. På Ytterøy blir det både “Cash på norsk” og Vreeswijk. Bli med oss på en helaften med mat og musikk. Grill på Ville Veier med Hank von Hell!

For de som kommer fra fastlandet: Vi setter opp buss til og fra fergeleiet. Dette er inkludert i pakkeprisen. Ferga går kl. 18:00 fra Levanger. Retur med ferge fra Ytterøy kl. 22.35.

Følg arrangementet på facebook!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?