Folkestyre 2014

Aulaen, Verdal

Billetter
Ordinær: 305,- Honnør: 245,- Student/Gruppe 5 el. flere: 205,-
Medlemmer i Bokklubben, Libris, Utdanningsforbundet, Sykepleierforbundet, Bygdekvinnelaget og Sanitetsforeningen – Kr. 245,-

OPPLEV MER: KÅSERI MED KARSTEN ALNÆS

I samarbeid med Grunnlovsjubileet 2014 inviterer Riksteatret til kåseri ved bl.a. forfatter Karsten Alnæs, som er aktuell med «1814 – Miraklenes år». Sted: Aulaens foaje kl. 18.15.

av Hilde Brinchmann og Henriette Vedel.

Fra det norske folk til det norske folk.

Hva ville du svart på følgende spørsmål:
Har du tro på det norske folkestyret?
Hva ville du snakket om hvis du skulle holde en tale på Stortinget?
Når følte du deg sist samfunnsengasjert?
Har du påvirkningskraft?
I anledning Grunnlovsjubileet har regissør Hilde Brinchmann og dramaturg Henriette Vedel reist landet rundt og samlet inn folks tanker og meninger om demokratiet i Norge i dag. De har stilt de samme spørsmålene til mange mennesker og fått en mengde ulike svar.

Svarene får du i Folkestyre 2014, en teaterforestilling fra det norske folk til det norske folk, der skuespillere presenterer autentiske historier om folks tro på egen mulighet til å forandre. Hva er det som gjør at noen ser på seg selv som samfunnsengasjerte, og andre tenker at det ikke nytter?

Opplev mer
I samarbeid med Grunnlovsjubileet 2014 inviterer Riksteatret til kåseri ved bl.a. forfatter Karsten Alnæs, som er aktuell med «1814 – Miraklenes år». Sted: I aulaen 45 minutter før forestillingen starter.

Vil du bli en del av forestillingen? Ta et bilde av deg selv når du er samfunnsengasjert og legg ut på Instagram med #folkestyre2014, eller vær med på å lage musikken til forestillingen gjennom Folkestyret 2014s egen YouTube-kanal. På hvert spillested vil skuespillerne intervjue en tilfeldig valgt person på gaten og la svaret bli en del av forestillingen samme kveld. Les mer påwww.riksteatret.no


Spilletid ca 2 timer (inkl. pause).
På scenen

Ingrid Meling Enoksen, Stein Grønli, Sindre-Benedict Hendrichs, Veslemøy Mørkrid, Biniam Yhidego og Marit Østbye.

Team
Av Hilde Brinchmann og Henriette Vedel. Regissør og scenograf: Hilde Brinchmann. Dramaturg: Henriette Vedel. Koreograf: Kristin Ryg Helgebostad. Komponist og lyddesigner: Johann Prell. Lysdesigner: Norunn Standal. Kostymekonsulent: Mette Gøransson. Kunstneriske rådgivere: Kai Johnsen og Ragnhild Mærli. Produsert i samarbeid med Dramatikkens hus.

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?