Billettsalg på nett til Vik Kirke med Greg Niemczuk. Det skjer i Flatanger

Polsk Chopin-mester innvier Vik kirkes flygel

Vik kirke

Kl. 18.00

Ordinær kr. 230,-
Barn t.o.m. 15 år kr. 200,-
Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å ta kontakt med [email protected]

Dørene åpner kl. 17.30

Vik kirke, Lauvsneshaugen, Flatanger, Norge

Søndag 14. april gjester den kjente polske Chopin-mesteren Greg Niemczuk Flatanger! Han kommer for å holde innvielses-konsert av flygelet i Vik kirke.

Greg Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. Han er født i 1985 og gikk ut fra musikkakademi i Katowice med høyeste utmerkelse. Nå har pianisten hele verden som sitt virkefelt. Han har konsertert i de fleste europeiske land – likeledes Amerika, Asia, Afrika og Australia.

I 2010 vant han 1. pris i den prestisjetunge nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 vant han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister.

Greg Niemczuk har allerede et stort internasjonalt navn. I sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. Han har spilt konserter i Norge hvert år siden 2010 og er uoffisielt den mest turnerende pianisten her i landet. Under vårens turné vil han holde11 konserter i Norge.

Pianisten vil gjeste oss med konsert-programmet «Grieg og Chopin ; to musikalske brødre». I konserten vil Greg fokuserer på likheten mellom Chopin og Grieg. Konserten vil hovedsakelig inneholde musikk de to komponistene skrev inspirert av og basert på folketoner og folkedanser. I 2. avdeling vil Greg spille Griegs E-moll-sonate og Chopins sonate nr. 3 – de to komponistenes mesterverk.

Som konsertpianist er Greg Niemczuk helt spesiell – ulik andre pianister. Han knytter sammen musikken han spiler med ord – og forklarer komponistenes verker for publikum. Derfor er han beundret og elsket ikke bare for sitt spill, men også for sin evne til å få kontakt med publikum og for å gjøre den klassiske musikken lett forståelig og underholdende – selv for de som ikke er trente lyttere av klassisk musikk.

Arrangør: Flatanger Kommune

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?