Billettsalg og konsert i Levanger Kirke med Ensemblet Nidarøens og Ivar Roger Hansen

Ensemblet Nidarøens og Ivar Roger Hansen

Levanger kirke

Ordinær kr. 250,-
Barn t.o.m 15 år kr. 100,-
Student kr. 100,-
Honnør kr. 190,-
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected]

Dørene åpner kl. 19.00. Det er begrenset antall plasser og det er anbefalt munnbind til du har satt deg ned på tilvist plass.

 

Foredrag om og fremføring av musikk fra komponister som av ulike grunner valgte feil under 2. verdenskrig. Ensemblet Nidarøens ønsker sammen med Ivar Roger Hansen

«Det er en liten musikalsk verden» – kammerkonsert med en verbal rød tråd. Hva knytter barokkens Bach og modernismens Nordheim sammen? Eller Kvandal fra Norge og argentinske Piazolla? Musikkverden er full av knytninger – noen kan være vanskeligere å se enn andre – men de er der.

Ensemblet Nidarøens ønsker sammen med Ivar Roger Hansen, tidligere direktør ved Ringve musikkmuseum, å sette fokus på norske komponister og deres musikalske inspirasjonskilder. Resultatet er en konsert som strekker seg over 400 år, fra barokken til den klassiske musikken av i dag.

Ivar Roger Hansen er musikkhistoriker, med musikkvitenskap hovedfag fra NTNU. Gjennom mange år har han arbeidet som kultur- og musikkformidler: som dirigent, foredragsholder, forfatter og programskaper i NRK hvor han bl.a. laget et portrettprogram om Arne Nordheim. I 2013 utga han en biografi om David Monrad Johansen som fikk gode kritikker.
Fra 2014 – 2020 var Ivar Roger Hansen direktør ved Ringve Musikkmuseum i Trondheim. Han arbeider for tiden som frilans forsker og forfatter.
Ensemblet Nidarøens består av fem musikere fra Trondheim Symfoniorkester og Opera og en fra NTNU Institutt for musikk. Nidarøens er av relativt ny opprinnelse og har spilt flere konserter i Trondheim og Trøndelag som i Selbu, Ørland, Glåmos og Røros.

Musikere I ensemblet:
Hilde Gimse og Liv Trondsetås, violin
Jan Petter Hilstad, bratsj
Anne Lise Fagerli, cello
Trine Knutsen, fløyte
Kåre Aambø, obo

Arrangør: Levanger Kulturkirke

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?