Drømmeaften konsert fredag

Trønderhallen

Konsert fredag 13. nov.  med Åge, Gunnar & TrondheimSolistene kr. 595,-

Bar med alle rettigheter!

NB! Frist for å sikre seg billetter er fredag 22.10 kl. 16.00. Eventuelle ledige billetter legges ut for salg.

 

 

Du er nå trukket ut til å overvære konsertene med Åge, Gunnar og TrondheimSolistene.  Vi refunderer nå dine “gamle” billetter og du må nå kjøpe nye til fredag 13. november.  Det blir to konserter fredag kveld med 200 billetter på hver konsert. Vi ber deg om å kjøpe samme antall som du hadde tidligere. Er du tidlig ute med å kjøpe kan du velge tidspunkt:

Fredag 13. november kl. 18.00 og kl. 21. 00: Konsert med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen sammen med Trondheimsolistene. Konserten blir tilsvarende den de hadde i utsolgte Nidarosdomen sommeren 2019 under Olavsfestdagene. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer. Nå får du oppleve de i Trønderhallen!

Adresseavisen skriver om konserten:

«Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».
Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

 

 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?