«Beist» og «Gravøl»

Ørens Meieri, Verdal

Ordinær kr. 250,-

Aldersgrense: 20 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Target Management og Ørens Meieri har gleden av å presentere: «Beist» og «Gravøl».

Program (2/6-18):
Kl. 21:45 – 22:30: «Gravøl» på scenen.
Kl. 22:45 – 00:00: «Beist» på scenen.
Kl. 00:15 – 01:00: «Gravøl» på scenen.
Kl. 02:00 Dørene stenger.

Ørens Meieri holder åpent fra kl. 10:00. Alle rettigheter.
Fra kl. 20:00 løses billetter inn.

Fysiske billetter fås kjøpt på følgende utsalgssteder:
https://kultar.no/utsalgssteder/

«Beist»

Det rykende ferske Trondheimsbandet «Beist» lager fengende og energiske låter med et skranglete og gammeldags lydbilde, og en munnrapp vokalist som leverer humoristiske tekster på kav trøndersk.

Alle som har vokst opp på bygda kjenner en «Ståle Støggsterk» eller en kar som er litt for glad i å bruke bilen til både festlokale og transportmiddel gjennom ei forglemmelig helg på landeveien. Du finner dem begge, og mange flere lignende karakterer, i Beists viseunivers.

Bandet har rukket å gi ut tre singler og to musikkvideoer siden november. Responsen så langt har vært overveldende, og singlene «Råne-Ræser» og «Ståle Støggsterk» har ligget helt i toppen på Spotifys Norway Viral 50-liste den siste tiden.

Nå er albumet like rundt hjørnet og releasekonserten har de valgt å legge til nettopp Ørens Meieri, lørdag 2. juni. Gå ikke glipp av dette!

Beist består av:

Arne Wormdal – banjo og sang; Ole Jonas Storli – trekkspill og tangenter; Jon Krogstad – kontrabass; Simen Løberg – mandolin, gitar og sang; Sondre Mikalsen – trommer; Ragnhild Haugdal – sang og streng.

«Gravøl»

Gravøl spiller skikkelig Vømmølmusikk uten «pynt eller porselen». Kom bli med på ei hiva sistereis for skogmester Dammen!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?