Båttreffet 2019

Kjerknesvågen Kai

Ordinær kr. 400,-
(Kr. 450,- ved inngang)

Aldersgrense: 16 år

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalgssteder.

Det vil bli satt opp buss som går hjem etter festens slutt. Bussene går til Verdal Stasjon og Levanger stasjon samt til Prix, Sandvollan og Steinkjer Stasjon.

Dette er årets “store begivenhet” på Kjerknesvågen. Besøkstallet har vært stabilt fordelt på 3-4000 personer i løpet av helga! Her er ca 250 personer i alderen 10-90 i sving for å gjøre treffet til det beste, været er stort sett på vår side og publikum strømmer til. Båttreffet er et samarbeidsarrangement mellom Båtforeninga og Nordøy hornmusikklag. I alle kriker og kroker av kaiområdet er det aktiviteter og utsalgssteder; Kailoftet restaurant serverer bacalao og fiskesuppe, i Jalistu selges bl.a. lapskaus og kaikiosken byr på nystekte vafler, is, brus m.m. Vi har rekesalg, sjømat på grill, sildetallerken, fishburgersalg og mye, mye mer. På sjøen foregår fjordturer og ulike aktiviteter. Vi har i flere år holdt redningsøvelser med sjøredningskorps og helikopter, og har hatt besøk av kystvakta store deler av helga. I tillegg har vi hatt fokus på sjøvett, og har derfor hatt god hjelp av kystvakta og politiet med opplegget “klar for sjøen”, med promillesjekk av båtførere. For barna tilbyr vi utleie av kanoer og bygging av lekebåter. For å nevne noe.

I tillegg er det underholdning fra scenen for både barn og voksne, så en dag på båttreff går veldig fort! Fredag kveld er pubkveld, lørdag kveld har vi plattdans med Rotlaus og Sjuenfde Far i Huset.  Mange gjestebåter besøker oss denne helga, og vi har en egen havnefogdstyrke som tar imot og hjelper til så alle båtene kommer seg trygt til havn. Alle medlemmer som har båtplasser låner disse ut denne helga, slik at gjestene blir best mulig ivaretatt.

Les mer på Båttreffet sine hjemmesider

Følg Båtreffet på 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?