Bandadrittene på Innerfloden

Levringslåven

Billett kr. 340,-
Barn kr. 220,-
Honnør kr. 310,-

Salg av kaffe, brus, snacks, sjokolade pølse med brød m.m.

Forestillingen varer i 1,5t uten pause

Dette mener avisene:

Innherred: Fantastisk fantasiteater
Jeg elsket det jeg så! Dette var av høy kvalitet i alle ledd og dette var veldig artig sier anmelder Marta Løseth Borgen i Innherred

Trønder-Avisa: Herlige bandadritter som går rett i fletta  NB! Du må betale for å lese men de skriver bl.a.
Jubel for bandadrittene – Publikum lot seg begeistre for «Bandadrittene på Innerfloden» Barna herjer i fantasiverdenen på Levringslåven og imponerer stort når de formidler et alvorlig tema innpakket i flotte kostymer, fletter og mye humor!

NRK:

 

Bandadrittene på Innerfloden er en familieforestilling med urpremiere i Levringslåven 26. mai 2016. Bandadrittene er en fantasy-reise om mobbe-offeret, Margit 13 år og hennes motstandere og krigerske hjelpere. Det er en kjent sak at mobbeoffer ofte konstruerer fordreid virkelighet eller drømmer for å rømme vekk fra en vanskelig hverdag. Margit har, for å komme seg bort fra sine plageånder, laget seg en fantasi, et fantastisk univers av kvinnekrigere som skal komme å hjelpe henne å nedkjempe sine fiender som mobber og trakasserer henne. Hun kan jo fjerne dem ved å slutte å tenke på dem, men da mister hun også sine allierte i kampen mot de som mobber henne. Dette universet søker Margit inn i når det er som verst, og da ber hun til sine helter om hjelp – hun ber til Bandadrittene på Innerfloden om hjelp

Dette blir en kamp mot urett og overgrep. En forestilling som tvinger såvel gode som onde krefter til ta oppgjør med store valg, hva angår lojalitet og solidaritet.  Som alltid – noen vinner og noen må tape – og noen farlige krefter får vi aldri tilintetgjort.
Bandadrittene er spenning og humor, raseri, sorg, svik, heltemot, lojalitet, en klype kjærlighet – og tidløse spørsmål lagt i munnen på unge kjemper som er til ettertanke for oss alle i «krigen mot mobbing og fremmedfrykt»

En produksjon fra Teaterselskapet InnSpæll og Verdal Teaterlag

Urprmeiere på Levringslåven, Verdal, 26. mai. Spilles frem til 12. juni.

Manus og regi: Arnulf Hagahva er en bandadritt_edited-1
Musikk: Asgeir Skrove
Kostymer/Plakat: Monica Nestvold
Kampscener: Romina Rodriguez Ebner
Koreografi/rap: Anett Hjelkrem
Lyd: Stiklestad Lyd
Lys: Roger Indgul, Gul Design
Digital Scenografi: Nord Universitet
Masker/parykker: Leo Thörn
Flettedesign: Bente-Helen Schei #flettemamma
Søm: Ingunn Leirset og foresatte
Scenetekniske arbeider: Foresatte
Sceneelement: Haga Kreativ
Produksjonsledelse: Innspæll
Inspisient: Bo Terje VarslottBandadrittfletta
Markedsansvarlig: Aud Lien Sellæg
Levringslåven

Med:
Mathilde Brenne Varslott
Helga Haga
Kristoffer Solum Hjulstad
… og et ensemble på 33

Musikere:
Inga Rennemo Johansen
Astrid Johansen Rennemo
Tora Dahle Aagård

 


Kostymeskisser: Monica Nestvold

Kostymeskisser: Monica Nestvold

Leo Thörn (helt til venstre) er profesjonell maskør og parykkmaker. Hun har designet Bandadrittenes tatoo. Hun har gjort mye kult tidligere - sjekk hjemmesiden hennes leothorn.com -

Leo Thörn (helt til venstre) er profesjonell maskør og parykkmaker. Hun har designet Bandadrittenes tatoo. Hun har gjort mye kult tidligere – sjekk hjemmesiden hennes leothorn.com –

 

Kostymeprøver from Kultar AS on Vimeo.

Hun hater alt og alle. Navnet sitt, foreldrene, klassekontakten og broren Ole Johannes. Hvorfor? – hun er mobbeoffer. Margit går inn i fantasiverden for å finne trøst. Hun vil bli antimobbeboss – få hjelp til å knuse sine plageånder. I fantasien blir hun til Margarita Molláne og får hjelp av kvinnekrigerne: Bandadrittene.

Dette er hovedrollen i Bandadrittene – Margit. Hun hater alt og alle. Navnet sitt, foreldrene, klassekontakten og broren Ole Johannes. Hvorfor? – hun er mobbeoffer. Margit går inn i fantasiverden for å finne trøst. Hun vil bli antimobbeboss – få hjelp til å knuse sine plageånder. I fantasien blir hun til Margarita Molláne og får hjelp av kvinnekrigerne: Bandadrittene. (Mathilde spilles av Mathilde Brenne Varslott)

Maren, mor til Margit, sykelig selvopptatt vegetarianer. Driver helsebutikken ”Grønn Hverdag” hvor Margit skal bli grønn konsulent Hun aner ikke at Margit mobbes og i Margits fantasi blir hun til , bøddelkvinnen Morda Maroder, en ond ånd som vil gjøre Bandadrittene på Innerfloden til slaver av grønne buskvekster og antiokydanter .(Maren spilles av Nina Stamnes Myhr)

Maren, mor til Margit, sykelig selvopptatt vegetarianer. Driver helsebutikken ”Grønn Hverdag” hvor Margit skal bli grønn konsulent Hun aner ikke at Margit mobbes og i Margits fantasi blir hun til , bøddelkvinnen Morda Maroder, en ond ånd som vil gjøre Bandadrittene på Innerfloden til slaver av grønne buskvekster og antiokydanter .(Maren spilles av Nina Stamnes Myhr)

Jørgen far til Margit – svakstrømsingeniør på E-verket. Forstår ikke at Margit mobbes. Han er sportsidiot og vil Margit skal bli den nye Marit Bjørgen. Kalles Jørgen-Bjørgen. Går i skøytestil. Margit hater farens ambisjoner om henne og i fantasien forvandles faren til den gale professor Voltmann som straffer barn med strømpistol. (Jørgen spilles av Robert Bye)

Walter Krane, kontaktlæreren til Margit. Selvopptatt tosk som forakter Margits fantasi og forstår ikke at Margit er et mobbeoffer. I Margits fantasi blir han monsteret Wankel Krankel, som sprer ondskap og er barnehater som fanger barn, setter dem i bur, tapper blodet av dem, tørker dem, og selger dem som pop-corn på kinoen i Poltergeist

Walter Krane, kontaktlæreren til Margit. Selvopptatt tosk som forakter Margits fantasi og forstår ikke at Margit er et mobbeoffer. I Margits fantasi blir han monsteret Wankel Krankel, som sprer ondskap og er barnehater som fanger barn, setter dem i bur, tapper blodet av dem, tørker dem, og selger dem som pop-corn på kinoen i Poltergeist (Walter Krane spilles av Kristoffer Hjulstad)

 

Se alle presentasjonene av karakterene på facebook bandadrittene.no

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?