Billettsalg på nett. Det skjer i Levanger!

Balderdash – Quintus & Øiseth

Levanger kirke

Ordinær kr. 350,-
Honnør kr. 250,-
Student og barn gratis, men må ha plassbillett.
Årskort/abonnement kr. 0,-
Her kan du kjøpe årskort og lese om hvordan det fungerer!

Ledsagerbevis godtas. Billett fås hos Kultar sine utsalgssteder eller ved å sende epost til [email protected] så får du tilsendt en lenke for å hente ut billett.

Levanger kirke, Tollbugata, Levanger, Norge

Visste du at Balderdash er synonymt med lek, tull & tøys, jazz

BALDERDASH
Quintus og Hildegunn Øiseth

Det er pinse, det er fest. I denne tiden markeres den verdensvide kirke og kirkens fødselsdag.

Balderdash er synonymt med lek, tull & tøys, jazz, og er tittelen på en av Hildegunn Øiseth sine komposisjoner. Ordet har en god energi og inneholder det musikken vil formidle:
En dash lek, en dash improvisasjon, en dash elektronikk, en dash energi, en dash melankoli og selvfølgelig en dash spilleglede! En smeltedigel av jazz og tradisjonsmusikk fra både norsk, afrikansk og østlig kultur.

Hildegunn Øiseth reiser verden rundt med sin musikk, men er bosatt i Trondheim. Hun er en improvisasjonskunstner det er umulig å ikke bli berørt av. Hildegunn spiller både trompet og bukkehorn og har hentet inspirasjon fra ulike himmelstrøk i sine komposisjoner. Hun har utgitt en rekke album.

Quintus er et band tilknyttet Fylkesmusikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og består i dag av musikere fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de selv komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden.

Arrangør: Levanger kulturkirke og Fylkesmusikerne i Trøndelag

«Balderdash er synonymt med lek, tull & tøys, jazz, og er tittelen på en av Hildegunn Øiseth sine komposisjoner. Ordet har en god energi og inneholder det musikken vil formidle!»

Annonser

Hva med et godt måltid på San Sebastian?

Book bord her!

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?