Albert & Anna

Hovedscenen, Turneteatret

Bill. kr. 420,-
Skole/Student kr. 320,-

Honnør kr. 320,-
Gruppe over 10 kr. 320,-
Rabattavtale kr. 320,- (ARK, Bokklubben , Utdanningsforbundet , Sykepleierforbundet, Teatervenner Norge, ansatte i DNB.  Du må oppgi kode for å kjøpe billett)
Coopavtale kr. 300,- (Du må oppgi kode fra medlemsbrev)

Ledsagerbevis godtas. Billett kjøpes hos en av Kultar sine utsalgssteder.
Forestillingen varer i 2t og 20 min. inkl. pause

Kjærlighet gjennom livets årstider.

Før forestillingen Albert og Anna kan du delta på minikurs: Hvordan tar man vare på kjærligheten livet ut? Bjørk Matheasdatter, forfatter av boken “Å elske og bli elsket”, holder et gratis minikurs kl. 18.15

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet. Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. Albert & Anna er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den.

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.

Pressen mener:

“Et vakkert, tidvis poetisk, kammerspill om kjærlighet”
Bergens Tidende (6)

“…feelgood, men med en dose klokskap og velspilt vemod”
VG (5)

“..en sterk beretning..”
BA (5)

Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene Bikubesong og Sånne som oss. Regien er ved Hildegun Riise og kjærligheten tonefølges av Espen Leite, kjent for sin sjeldent vakre tangomusikk.

“Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake.”

På scenen
Kari Simonsen, Anna Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen, Albert Kristoffer Sagmo Aalberg og Espen Leite.

Team
Av Frode Grytten. Regi: Hildegun Riise. Scenografi: Åse Hegrenes. Videodesign: Åsmund Bøe. Lysdesign: kunngjøres senere. Lyddesign: kunngjøres senere.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene. Lokal arrangør: Verdal Kommune, Kulturtjenesten

 

Albert og Anna: Balanserer mellom sørgmodig komedie og skrekkscenario:
Aftenposten ga terning 5 – les anmeldelsen her 

Se andre forestillinger

Arrangør?
Vil du selge
billetter
på kultar.no?